
LADOLEA
ORGANIC EVOO
Το ελαιόλαδο αυτό ξεχωρίζει για τον ήπιο φρουτώδη χαρακτήρα του και την εκλεπτυσμένη γεύση του. Πρόκειται για ένα 100% μονοποικιλιακό ελαιόλαδο, μέρος της πολυβραβευμένης σειράς LADOLEA, το οποίο παράγεται αποκλειστικά από ελιές που καλλιεργούνται στη βόρεια Πελοπόννησο και συγκεκριμένα στο παραθαλάσσιο χωριό Μελίσσι της Κορινθίας. Η συγκομιδή του καρπού πραγματοποιείται νωρίς, τον Νοέμβριο, ώστε να διατηρούνται ακέραια τα φυσικά και αρωματικά χαρακτηριστικά του.
Η έκθλιψη γίνεται με τη μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης σε θερμοκρασίες κάτω των 27°C και το ελαιόλαδο παραμένει αφιλτράριστο, προσφέροντας έτσι μεγαλύτερη γευστική πληρότητα. Το τελικό προϊόν διακρίνεται για την απαλή και γλυκιά του γεύση, με διακριτικές νότες μπανάνας και βοτάνων, ενώ η εμφάνισή του χαρακτηρίζεται από ένα ζεστό, χρυσαφένιο χρώμα.
Ιδανικό για χρήση σε πιάτα μέτριας έντασης, συνοδεύει άψογα ψάρι, φρέσκες σαλάτες και ακόμα και γκουρμέ παρασκευές στη ζαχαροπλαστική. Διατίθεται σε ποικιλία συσκευασιών: κεραμικά δοχεία των 200 ml και 600 ml, μεταλλικά των 500 ml και 5 λίτρων, καθώς και γυάλινη φιάλη των 250 ml.

Κόρινθος

Πατρινιά