Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Με υπογραφή της οικογένειας Κυριακόπουλου έρχεται το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο «ΚΥΡΙΑ»

Στους κατάφυτους πρόποδες του Ταϋγέτου, στην καρδιά της Λακωνίας, γεννήθηκε το νέο εγχείρημα του Παναγιώτη Κυριακόπουλου, παραγωγού με βαθιές ρίζες από την Σπάρτη και την Μάνη. Το Κτήμα Κυριακόπουλου, έκτασης 125 στρεμμάτων, αναδεικνύει την πλούσια παράδοση και την αυθεντικότητα της περιοχής, προσφέροντας εκλεκτά προϊόντα με βάση τις φημισμένες ελιές Καλαμών και το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο κορωνείκης ποικιλίας.

Η οικογένεια Κυριακόπουλου ξεκίνησε το Κτήμα το 1968, με αφοσίωση και σεβασμό στη γη και τις παραδόσεις της περιοχής. Σήμερα, ο Παναγιώτης Κυριακόπουλος συνεχίζει αυτή την κληρονομιά, συνδυάζοντας παραδοσιακές μεθόδους καλλιέργειας με σύγχρονες τεχνικές για να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Οι ελιές Καλαμών του Κτήματος ξεχωρίζουν για τη μοναδική τους γεύση και την πλούσια υφή, καθώς καλλιεργούνται με σεβασμό  και στη φύση, και την γη. Η συγκομιδή τους γίνεται με το χέρι, διασφαλίζοντας την άριστη ποιότητα μέχρι να φτάσουν στον καταναλωτή. Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο κορωνείκης ποικιλίας, παράγεται με την ίδια φροντίδα και προσοχή, ξεχωρίζοντας για την αγνότητά του, το βαθύ πράσινο χρώμα και τη φρουτώδη γεύση του. Προσφέρει πλούσια διατροφικά οφέλη, ενώ κάθε σταγόνα αναδεικνύει τη γευστική κληρονομιά της Λακωνίας.

Το ελαιόλαδο που παράγεται στο Κτήμα ξεχωρίζει για την καθαρότητα, τη φρουτώδη γεύση και τα διατροφικά του οφέλη, ενώ η επωνυμία «KYRIA» υπόσχεται γεύση, ποιότητα και παράδοση σε κάθε συσκευασία.

Η εμπορική επωνυμία «KYRIA» δεν είναι τυχαία. Γεννημένη από τα αρχικά του ονόματος της οικογένειας Κυριακόπουλου, η «KYRIA» αντιπροσωπεύει την ιστορία μας, τις αξίες μας και την ποιότητα των προϊόντων μας. Το όνομα αυτό αποπνέει σεβασμό στην παράδοση, ενώ ταυτόχρονα κοιτάζει προς το μέλλον με καινοτομία και φρέσκες ιδέες. Με κάθε συσκευασία «KYRIA», προσφέρουμε κάτι περισσότερο από ένα απλό προϊόν: προσφέρουμε την καρδιά και την ψυχή μιας οικογένειας που έχει αφιερωθεί στη γη και τη γεύση για πάνω από μισό αιώνα.

Στο πλαίσιο του νέου εγχειρήματος του Κτήματος, η παράδοση συναντά την καινοτομία με την κυκλοφορία πρωτοποριακών συνταγών που συνδυάζουν κομμάτια ελιάς και αρωματικά βότανα. Αυτά τα νέα προϊόντα αντικατοπτρίζουν την αυθεντικότητα της περιοχής, προσφέροντας μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία.

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Τα μετάλλια και τα ειδικά βραβεία του 10ου Διεθνούς Διαγωνισμού Ελαιολάδου, Athena IOOC, ανακοινώθηκαν την Παρασκευή 23 Μαΐου. Η τελετή απονομής βραβείων θα πραγματοποιηθεί...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Μαΐου η πρώτη δράση υποδοχής και ενημέρωσης των 30 διεθνών κριτών του διαγωνισμού «Athena International Olive Oil Competition», ο οποίος...

Food Insider

Στην παραγωγή ενός νέου προϊόντας ελιάς Καλαμών χαμηλής αλατότητας με υποκατάσταση του αλατιού κατά 50% από χλωριούχο κάλιο ετοιμάζεται να προχωρήσει ο Αγροτικός Συνεταιρισμός...

Food Insider

Την διάκριση Platinum απέσπασε στον παγκόσμιο διαγωνισμό Berlin Gooa το εξαιρετικό παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο «Amazona» της Styliana Platinum Olive Oil.

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Σάρκα και οστά θα λάβει το επόµενο χρονικό διάστηµα ο κοινός σχεδιασµός των υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Οικονοµικών για πλήρη διαφάνεια στα θεµελιώδη στοιχεία...

REPORTS

Εβδοµάδα πόλωσης η περασµένη για τον ελαιοκοµικό τοµέα, µε την ιταλική αγορά να αντιστέκεται και να ανακτά περίτεχνα τα 9 ευρώ για τα (λίγα)...

REPORTS

Σε μια αντισυμβατική τοποθεσία ελαιοκαλλιέργειας, ο ιδρυτής της Oasis Olives αντιμετωπίζει ένα εξαιρετικό σύνολο προκλήσεων με το πρόβλημα των μειωμένων ωρών ψύχους να καραδοκεί...

ΕΛΑΙΩΝΑΣ

Η βιολογική γεωργία εξετάζει εναλλακτικές λύσεις για την καταπολέμηση του δάκου, όπως ο χαλκός, η καολίνη και η πρόπολη, με στόχο τη μείωση των...