Με αυτήν την καινοτομία, η οποία θα κυκλοφορήσει στα ράφια τις επόμενες εβδομάδες, η La Española εντάσσεται στην αυξανόμενη τάση της κατανάλωσης ολοένα και πιο υγιεινών σνακ για ένα απεριτίφ, παρέχοντας παράλληλα μια νέα προσέγγιση σε μια κλασική συνταγή, ενσωματώνοντας γεύσεις που συνδυάζουν την παράδοση με την καινοτομία.
«Το Olimole είναι το γκουακαμόλε της Μεσογείου. Στόχος είναι να προσφέρουμε στους καταναλωτές μια εναλλακτική λύση στο παραδοσιακό προϊόν, προσθέτοντας την ελιά. Η συνταγή περιλαμβάνει επίσης συστατικά όπως σκόρδο, κρεμμύδι, χυμό λεμονιού, αλάτι και κόλιανδρο, που θυμίζουν τυπικό γουακαμόλε. Η μοναδικότητα του προϊόντος έγκειται στην ελιά, ένα τοπικό προϊόν και το εμπορικό σήμα της La Española », εξήγησε ο Sergio Alberola, γενικός διευθυντής της εταιρείας.
Σύμφωνα με έρευνα της Origin Insights, το 90% των καταναλωτών που δοκίμασαν το Olimole το χαρακτήρισαν «μοναδικό», με το 75% να επισημαίνει την έντονη γεύση της ελιάς και την κρεμώδη υφή του.
Ο Alberola διαβεβαίωσε ότι «η προτίμηση για υγιεινές επιλογές σνακ είναι μια αναδυόμενη τάση στην αγορά. Οι ελιές παραμένουν δημοφιλείς, όχι μόνο λόγω της γεύσης τους, αλλά και για τα οφέλη τους, καθώς είναι πλούσιες σε υγιή λιπαρά οξέα, αντιοξειδωτικά και φυτικές ίνες. Με αυτό το σκεπτικό, δημιουργήσαμε το Olimole, ενσωματώνοντας το καλύτερο προϊόν μας, την ελιά, σε μια καινοτόμο μορφή».
Με πληροφορίες από mercacei