Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

H E-LA-WON στη Foodexpo με νέες συνεργασίες και ανανεωμένα προϊόντα

Η E-LA-WON έδωσε δυναμικό παρών στην FoodExpo 2022, με τα ιδιαίτερα προϊόντα της να εμπλουτίζουν την σπουδαιότερη delicatessen συνάντηση της νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Ανάμεσα σε χιλιάδες άλλους Έλληνες και ξένους εκθέτες στην Foodexpo 2022, η E-LA-WON ξεχώρισε για τα ελαιοκομικά προϊόντα της, τα οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν ελαιόλαδα υψηλής διατροφικής αξίας, ελιές με χαμηλή αλατότητα και σαπούνια ελαιολάδου. Επιπλέον, στο περίπτερο της εταιρείας στην έκθεση υπήρχαν GMO free μονοποικιλιακά μέλια και εξαιρετικά pesto.

Πρόκειται για μία γκάμα παρασκευασμάτων που είναι διαθέσιμα στο καταναλωτικό κοινό της Ελλάδας και του εξωτερικού, με ποιότητα που αποτελεί το εφαλτήριο για την περαιτέρω επέκταση της εμπορικής δυναμικής της E-LA-WON· όπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται από τον Διευθύνων Σύμβουλο της, Ιωάννη Καμπούρη, οι αγορές της Μέσης Ανατολής αποτελούν τον επόμενο στόχο των εξαγωγικών δραστηριοτήτων της εταιρείας. Βέβαια, τα προϊόντα της είναι ήδη διαθέσιμα μέσω επιλεγμένων σημείων πώλησης σε Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη, Αμερική και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, κάτι που επιβεβαιώνει το εξωστρεφές προφίλ της E-LA-WON:

Παρατίθεται παρακάτω η σχετική γνωστοποίηση:

 

 

Η E-LA-WON είχε δυναμική παρουσία στη FoodExpo 2022, στο κορυφαίο εμπορικό φόρουμ τροφίμων και ποτών στη ΝΑ Ευρώπη. Παραβρέθηκε μεταξύ 1.200 Ελλήνων και ξένων εκθετών και υποδέχτηκε επαγγελματίες της λιανικής και του χονδρεμπορίου τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Στόχος της εταιρίας ήταν να κλειστούν σημαντικές συμφωνίες και να διευρύνει το πελατολόγιό της. Έτσι, έδωσε την ευκαιρία σ’ όλους τους επισκέπτες να γνωρίσουν από κοντά τα προϊόντα της, που είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα σημεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Στο περίπτερο της E-LA-WON δοκίμασαν υγειοπροστατευτικά ελαιόλαδα, GMO free μονοποικιλιακά μέλια, ελιές με χαμηλή αλατότητα, εξαιρετικά pesto και χειροποίητα σαπούνια ελαιολάδου.

Η E-LA-WON έχει λανσάρει:

  • ανανεωμένο Packaging
  • δύο νέα pesto στην υπάρχουσα γκάμα της, που θα κυκλοφορήσουν τον Μάιο
  • τιμητική ετικέτα «Χρόνια Μνήμης 1922-2022» στις ελιές Black Diamond.

Μια νέα σειρά ελληνικών pesto εμπλουτίζει το προϊοντικό της portfolio που προορίζεται – ως έτοιμο προϊόν – τόσο ως συνοδευτικά κρασιών, όσο και ως έτοιμες γεύσεις στην εστίαση.

Με έμφαση την εξωστρέφεια ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, κος Ιωάννης Καμπούρης, τόνισε «σημαντικό γεγονός για μας είναι η νέα υπογεγραμμένη συνεργασία με τη Ν. Κορέα. Επόμενος στόχος είναι το Κατάρ και η Σαουδική Αραβία, με δεδομένο ότι η E-LA-WON έχει παρουσία στην Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη, Αμερική, καθώς και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα».

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Η Οργάνωση Ελαιοκομικού Φορέα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Χανίων ανακοινώνει τα αποτελέσματα των επτά προσκλήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος που είχε δημοσιεύσει, στο πλαίσιο του Προγράμματος Εργασίας...

REPORTS

Στα οφέλη του ελαιολάδου για την ανθρώπινη και την πλανητική υγεία εστιάζει το 6ο ετήσιο Διεθνές Συμπόσιο του Πανεπιστημίου του Yale που θα πραγματοποιηθεί...

REPORTS

Το Εργαστήριο Γευσιγνωσίας Ελαιολάδου Καλαμάτας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου ανακοινώνει τον Διεθνή Διαγωνισμό Επιτραπέζιας Ελιάς «Kalamata International Table Olive Awards 2024». Πρόκειται για το μοναδικό...

REPORTS

Σε πανελλαδική σύσκεψη ελαιοπαραγωγών την Κυριακή 26 Νοεμβρίου στη Σκάλα Αταλάντης με κεντρικό ζήτημα τα υψηλά κόστη και την ακαρπία, καλούν η Ομοσπονδία Αγροτικών...

Διαβάστε επίσης

ΕΛΑΙΩΝΑΣ

Η βιολογική γεωργία εξετάζει εναλλακτικές λύσεις για την καταπολέμηση του δάκου, όπως ο χαλκός, η καολίνη και η πρόπολη, με στόχο τη μείωση των...

REPORTS

Σε μια αντισυμβατική τοποθεσία ελαιοκαλλιέργειας, ο ιδρυτής της Oasis Olives αντιμετωπίζει ένα εξαιρετικό σύνολο προκλήσεων με το πρόβλημα των μειωμένων ωρών ψύχους να καραδοκεί...

REPORTS

Η παραγωγή της ελιάς εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την λίπανσή της. Επίσης και η ποιότητα της παραγωγής εξαρτάται σημαντικά από την λίπανσή της...

REPORTS

Η ενσωμάτωση φύλλων ελιάς στη διαδικασία παραγωγής μπορούν να αυξήσουν τη συγκέντρωση και τη διάρκεια ζωής του έξτρα παρθένου ελαιολάδου, όπως υποστηρίζουν Ιταλοί επιστήμονες.