Ένας παραγωγός με προσωπική φροντίδα και αφοσίωση στην ελαιοκαλλιέργεια είναι ο Γιώργος Έρτσος που δραστηριοποιείται στα Μαντζαβινάτα. Πέρα από την παραγωγή εξαιρετικής ποιότητας ελαιολάδου με το brand «Γέννημα Γης», το οποίο ταξιδεύει στις αγορές με πολλές διακρίσεις και με πιο πρόσφατη το Αργυρό Μετάλλιο στον φετινό διαγωνισμό AIOOC, όπου αναδείχτηκε ως το καλύτερο από τα ελαιόλαδα που συμμετείχαν από την περιφέρεια Ιονίων Νήσων, μέλημα του Κεφαλονίτη παραγωγού είναι η ανάπτυξη της ελαιοτουριστικής δραστηριότητας διοργανώνοντας φέτος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά «Olive Τour» για τους επισκέπτες, που αναζητούν νέες εμπειρίες.
Περπατώντας μέσα σε παλιούς ελαιώνες, οι επισκέπτες παρατηρούν τα δέντρα, ενημερώνονται από τον οδηγό της ξενάγησης για την ιστορία της ελιάς, τρόπους καλλιέργειας και φροντίδας και φυσικά για τον τρόπο συλλογής του ελαιόκαρπου και την παραγωγή του ελαιολάδου. Στις εγκαταστάσεις του κ. Ερτσου δίνεται η δυνατότητα παρακολούθησης οπτικοακουστικού υλικού για όλη τη διαδικασία μέχρι και την εμφιάλωση. Παράλληλα οι επισκέπτες εξασκούνται στη σωστή πρακτική για την αναγνώριση των ποιοτικών στοιχείων του ελαιολάδου, φεύγοντας πλήρως ενημερωμένοι για την αξία του ελαιόλαδου στην υγεία του και στην καθημερινότητα.