Τρεις φιάλες που αντιστοιχούν σε διαφορετικές περιόδους συγκομιδής από τρία τελείως διαφορετικά στάδια ωρίμανσης του καρπού τοποθετούνται σε μια πολυτελή κασετίνα, η οποία προσφέρεται μόνο σε 200 κομμάτια. Σημειώνεται ότι η συγκομιδή έχει γίνει από ένα μόνο κτήμα στα ορεινά της περιφέρειας της επαρχίας Σελίνου στο μικρό χωριουδάκι Αγρίλες.
Όπως αναφέρει ο κ. Ανδρουλάκης, «μετά από πολλά πειράματα καταφέραμε να παράξουμε από τον ίδιο ελαιώνα, ίδιας ποικιλίας και όλα με 100% εκπυρήνωση, τρία τελείως διαφορετικά ελαιόλαδα, όλα όμως με έναν πραγματικά ξεχωριστό οργανοληπτικό χαρακτήρα. Η συγκομιδή τους έγινε από τον Οκτώβριο μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2021 και όλα έχουν φρουτώδες άνω του 4,8!» Όπως μάλιστα ο ίδιος εξηγεί: «Στις φιάλες που υπάρχουν μέσα στην κασετίνα στο ξύλινο μέρος του φελλού έχουν χαραχθεί με πυρογραφία τα γραμματα P, M και Κ απο την ονομασια PaMaKo, ενώ συνοδεύονται από ένα γράμμα-πάπυρο με όλες τις πληροφορίες των ελαιολάδων (ημερομηνία συγκομιδής, οργανοληπτικό προφίλ, πληροφορίες για το πώς δοκιμάζουμε ένα ελαιόλαδο κ.ά.) και ενα μοναδικό mail ώστε να μπορεί όποιος το θελήσει να έρθει σε επικοινωνία μαζί μας για να απαντήσουμε σε επιπλέον ερωτήσεις αλλά και να ενημερώσουμε πώς συνδυάζεται καλύτερα κάθε ελαιόλαδο με διαφορετικά φαγητά και γλυκά ώστε να δημιουργηθεί μια μοναδική γευστική εμπειρία».