Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Πρωτιά για το Entelechia Extra Virgin Olive Oil στα ΕΒΓΕ 2022

Η μελέτη της συσκευασίας του ελαιόλαδου Entelechia® Extra Virgin Olive Oil απέσπασε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία Ελαιόλαδου, στα Ελληνικά Βραβεία Σχεδιασμού Οπτικής Επικοινωνίας 2022, η τελετή απονομής των οποίων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Μαΐου, στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.

Φέτος οι κριτικές επιτροπές των ΕΒΓΕ, εξέτασαν και αξιολόγησαν συνολικά περίπου 1333 έργα, τα οποία προέρχονται από 350 διαφορετικούς δημιουργούς και γραφεία.

Η διάκριση έρχεται αυτή για να προστεθεί σε μια μεγάλη σειρά βραβείων που το ελαιόλαδο Entelechia® έχει αποσπάσει τόσο για την υψηλή του ποιότητα όσο και για τη συσκευασία του, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αποδεικνύοντας το πάθος μας για την ποιότητα και την ιδιαιτερότητα στη γεύση.

Η εταιρία Paschalas Olive Oil δραστηριοποιείται στην καλλιέργεια ελαιόδεντρων και τη δημιουργία προϊόντων που σχετίζονται με την ελιά. Έμπνευση για το σύμβολο του λογοτύπου της εταιρίας αποτέλεσε το χτένι που χρησιμοποιείται για τη συγκομιδή των καρπών της ελιάς και υποδηλώνει την προσωπική φροντίδα που υπάρχει από την πρώτη στιγμή της παραγωγής του.

Το σύμβολο αυτό έχει όμως, σημειολογικά, διττή έννοια, καθώς, προσομοιάζει με στέμμα. Συμβολίζει έτσι συνειρμικά την εξαιρετική ποιότητα του ελαιόλαδου, που είναι αποτέλεσμα ολόκληρης της διαδικασίας παραγωγής του, από το μάζεμα της ελιάς, έως και την κατανάλωσή του.

Το Entelechia® κυκλοφορεί σε φιάλες των 100ml, 250ml & 500ml

Περισσότερες πληροφορίες για την Paschalas Olive Oil και το ελαιόλαδο Entelechia®  θα βρείτε εδώ

Περισσότερες πληροφορίες για το βραβείο θα βρείτε εδώ

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Η Οργάνωση Ελαιοκομικού Φορέα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Χανίων ανακοινώνει τα αποτελέσματα των επτά προσκλήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος που είχε δημοσιεύσει, στο πλαίσιο του Προγράμματος Εργασίας...

REPORTS

Στα οφέλη του ελαιολάδου για την ανθρώπινη και την πλανητική υγεία εστιάζει το 6ο ετήσιο Διεθνές Συμπόσιο του Πανεπιστημίου του Yale που θα πραγματοποιηθεί...

REPORTS

Το Εργαστήριο Γευσιγνωσίας Ελαιολάδου Καλαμάτας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου ανακοινώνει τον Διεθνή Διαγωνισμό Επιτραπέζιας Ελιάς «Kalamata International Table Olive Awards 2024». Πρόκειται για το μοναδικό...

REPORTS

Σε πανελλαδική σύσκεψη ελαιοπαραγωγών την Κυριακή 26 Νοεμβρίου στη Σκάλα Αταλάντης με κεντρικό ζήτημα τα υψηλά κόστη και την ακαρπία, καλούν η Ομοσπονδία Αγροτικών...

Διαβάστε επίσης

ΕΛΑΙΩΝΑΣ

Η βιολογική γεωργία εξετάζει εναλλακτικές λύσεις για την καταπολέμηση του δάκου, όπως ο χαλκός, η καολίνη και η πρόπολη, με στόχο τη μείωση των...

REPORTS

Σε μια αντισυμβατική τοποθεσία ελαιοκαλλιέργειας, ο ιδρυτής της Oasis Olives αντιμετωπίζει ένα εξαιρετικό σύνολο προκλήσεων με το πρόβλημα των μειωμένων ωρών ψύχους να καραδοκεί...

REPORTS

Η παραγωγή της ελιάς εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την λίπανσή της. Επίσης και η ποιότητα της παραγωγής εξαρτάται σημαντικά από την λίπανσή της...

REPORTS

Η ενσωμάτωση φύλλων ελιάς στη διαδικασία παραγωγής μπορούν να αυξήσουν τη συγκέντρωση και τη διάρκεια ζωής του έξτρα παρθένου ελαιολάδου, όπως υποστηρίζουν Ιταλοί επιστήμονες.