Πρόκειται για ένα προϊόν πιστοποιηµένης βιολογικής καλλιέργειας από ιδιόκτητους ελαιώνες στην Ποτίδαια Χαλκιδικής. Εκεί καλλιεργούνται 6.000 δέντρα από διάφορες ποικιλίες ελιάς, κυρίως Μεγαρείτικη και Arbequina, µε την ετικέτα AmazonaTM να διατίθεται και ως µονοποικιλιακή Arbequina καθώς και ως «Special Blend». Βασικός εξαγωγικός προορισµός είναι η Γερµανία, ενώ έχει καταφέρει να τοποθετηθεί στα ράφια επιλεγµένων καταστηµάτων λιανικής, σε πολυτελή ξενοδοχεία και βραβευµένα εστιατόρια της Χαλκιδικής.
Ισορροπηµένη, αρµονική και γλυκιά γεύση, πληθωρικό στόµα και πλούσια µύτη, χαρακτηρίζουν το εξαιρετικό παρθένο µονοποικιλιακό -από Μεγαρείτικη ποικιλία- ελαιόλαδο AmazonaTM, δηµιουργία του Γιώργου Κιοσσέ και της Μαρίας Μαρτινάκη.
Βασικός εξαγωγικός προορισµός είναι η Γερµανία, ενώ έχει καταφέρει να τοποθετηθεί στα ράφια επιλεγµένων καταστηµάτων λιανικής, σε πολυτελή ξενοδοχεία και βραβευµένα εστιατόρια της Χαλκιδικής.
