Η οικογένεια Κυριακόπουλου ξεκίνησε το Κτήμα το 1968, με αφοσίωση και σεβασμό στη γη και τις παραδόσεις της περιοχής. Σήμερα, ο Παναγιώτης Κυριακόπουλος συνεχίζει αυτή την κληρονομιά, συνδυάζοντας παραδοσιακές μεθόδους καλλιέργειας με σύγχρονες τεχνικές για να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας.
Οι ελιές Καλαμών του Κτήματος ξεχωρίζουν για τη μοναδική τους γεύση και την πλούσια υφή, καθώς καλλιεργούνται με σεβασμό και στη φύση, και την γη. Η συγκομιδή τους γίνεται με το χέρι, διασφαλίζοντας την άριστη ποιότητα μέχρι να φτάσουν στον καταναλωτή. Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο κορωνείκης ποικιλίας, παράγεται με την ίδια φροντίδα και προσοχή, ξεχωρίζοντας για την αγνότητά του, το βαθύ πράσινο χρώμα και τη φρουτώδη γεύση του. Προσφέρει πλούσια διατροφικά οφέλη, ενώ κάθε σταγόνα αναδεικνύει τη γευστική κληρονομιά της Λακωνίας.
Το ελαιόλαδο που παράγεται στο Κτήμα ξεχωρίζει για την καθαρότητα, τη φρουτώδη γεύση και τα διατροφικά του οφέλη, ενώ η επωνυμία «KYRIA» υπόσχεται γεύση, ποιότητα και παράδοση σε κάθε συσκευασία.
Η εμπορική επωνυμία «KYRIA» δεν είναι τυχαία. Γεννημένη από τα αρχικά του ονόματος της οικογένειας Κυριακόπουλου, η «KYRIA» αντιπροσωπεύει την ιστορία μας, τις αξίες μας και την ποιότητα των προϊόντων μας. Το όνομα αυτό αποπνέει σεβασμό στην παράδοση, ενώ ταυτόχρονα κοιτάζει προς το μέλλον με καινοτομία και φρέσκες ιδέες. Με κάθε συσκευασία «KYRIA», προσφέρουμε κάτι περισσότερο από ένα απλό προϊόν: προσφέρουμε την καρδιά και την ψυχή μιας οικογένειας που έχει αφιερωθεί στη γη και τη γεύση για πάνω από μισό αιώνα.
Στο πλαίσιο του νέου εγχειρήματος του Κτήματος, η παράδοση συναντά την καινοτομία με την κυκλοφορία πρωτοποριακών συνταγών που συνδυάζουν κομμάτια ελιάς και αρωματικά βότανα. Αυτά τα νέα προϊόντα αντικατοπτρίζουν την αυθεντικότητα της περιοχής, προσφέροντας μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία.