Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Με υπογραφή της οικογένειας Κυριακόπουλου έρχεται το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο «ΚΥΡΙΑ»

Στους κατάφυτους πρόποδες του Ταϋγέτου, στην καρδιά της Λακωνίας, γεννήθηκε το νέο εγχείρημα του Παναγιώτη Κυριακόπουλου, παραγωγού με βαθιές ρίζες από την Σπάρτη και την Μάνη. Το Κτήμα Κυριακόπουλου, έκτασης 125 στρεμμάτων, αναδεικνύει την πλούσια παράδοση και την αυθεντικότητα της περιοχής, προσφέροντας εκλεκτά προϊόντα με βάση τις φημισμένες ελιές Καλαμών και το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο κορωνείκης ποικιλίας.

Η οικογένεια Κυριακόπουλου ξεκίνησε το Κτήμα το 1968, με αφοσίωση και σεβασμό στη γη και τις παραδόσεις της περιοχής. Σήμερα, ο Παναγιώτης Κυριακόπουλος συνεχίζει αυτή την κληρονομιά, συνδυάζοντας παραδοσιακές μεθόδους καλλιέργειας με σύγχρονες τεχνικές για να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Οι ελιές Καλαμών του Κτήματος ξεχωρίζουν για τη μοναδική τους γεύση και την πλούσια υφή, καθώς καλλιεργούνται με σεβασμό  και στη φύση, και την γη. Η συγκομιδή τους γίνεται με το χέρι, διασφαλίζοντας την άριστη ποιότητα μέχρι να φτάσουν στον καταναλωτή. Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο κορωνείκης ποικιλίας, παράγεται με την ίδια φροντίδα και προσοχή, ξεχωρίζοντας για την αγνότητά του, το βαθύ πράσινο χρώμα και τη φρουτώδη γεύση του. Προσφέρει πλούσια διατροφικά οφέλη, ενώ κάθε σταγόνα αναδεικνύει τη γευστική κληρονομιά της Λακωνίας.

Το ελαιόλαδο που παράγεται στο Κτήμα ξεχωρίζει για την καθαρότητα, τη φρουτώδη γεύση και τα διατροφικά του οφέλη, ενώ η επωνυμία «KYRIA» υπόσχεται γεύση, ποιότητα και παράδοση σε κάθε συσκευασία.

Η εμπορική επωνυμία «KYRIA» δεν είναι τυχαία. Γεννημένη από τα αρχικά του ονόματος της οικογένειας Κυριακόπουλου, η «KYRIA» αντιπροσωπεύει την ιστορία μας, τις αξίες μας και την ποιότητα των προϊόντων μας. Το όνομα αυτό αποπνέει σεβασμό στην παράδοση, ενώ ταυτόχρονα κοιτάζει προς το μέλλον με καινοτομία και φρέσκες ιδέες. Με κάθε συσκευασία «KYRIA», προσφέρουμε κάτι περισσότερο από ένα απλό προϊόν: προσφέρουμε την καρδιά και την ψυχή μιας οικογένειας που έχει αφιερωθεί στη γη και τη γεύση για πάνω από μισό αιώνα.

Στο πλαίσιο του νέου εγχειρήματος του Κτήματος, η παράδοση συναντά την καινοτομία με την κυκλοφορία πρωτοποριακών συνταγών που συνδυάζουν κομμάτια ελιάς και αρωματικά βότανα. Αυτά τα νέα προϊόντα αντικατοπτρίζουν την αυθεντικότητα της περιοχής, προσφέροντας μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία.

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Τον δρόμο προς τις Υπηρεσίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και στη συνέχεια προς τις υπηρεσίες της ΕΕ παίρνει ο φάκελος για τον χαρακτηρισμό της...

REPORTS

Η ισπανική εταιρεία La Española δίνει μια μεσογειακή πινελιά στο γνωστό σε όλους μας γουκαμόλε με το Olimole, ένα καινοτόμο προϊόν που παρασκευάζεται από...

REPORTS

Το πρώτο ελαιόλαδο παγκοσμίως που εμφιαλώνεται σε χάρτινη φιάλη έκανε το ντεμπούτο του στην στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών, SIAL 2024, στο Παρίσι,...

REPORTS

Κρητική γη, ένας τόπος µε πλούσια ιστορία και παράδοση, έχει αναδείξει στο πέρασµα των αιώνων προϊόντα µοναδικής ποιότητας. Ένα από αυτά είναι αναµφίβολα το...

Διαβάστε επίσης

ΕΛΑΙΩΝΑΣ

Η βιολογική γεωργία εξετάζει εναλλακτικές λύσεις για την καταπολέμηση του δάκου, όπως ο χαλκός, η καολίνη και η πρόπολη, με στόχο τη μείωση των...

REPORTS

Σε μια αντισυμβατική τοποθεσία ελαιοκαλλιέργειας, ο ιδρυτής της Oasis Olives αντιμετωπίζει ένα εξαιρετικό σύνολο προκλήσεων με το πρόβλημα των μειωμένων ωρών ψύχους να καραδοκεί...

REPORTS

Η παραγωγή της ελιάς εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την λίπανσή της. Επίσης και η ποιότητα της παραγωγής εξαρτάται σημαντικά από την λίπανσή της...

REPORTS

Η ενσωμάτωση φύλλων ελιάς στη διαδικασία παραγωγής μπορούν να αυξήσουν τη συγκέντρωση και τη διάρκεια ζωής του έξτρα παρθένου ελαιολάδου, όπως υποστηρίζουν Ιταλοί επιστήμονες.