Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Ευχές με ελληνικό ελαιόλαδο από την καρδιά της Αργολίδας

H oικογένεια Φάκλαρη, με την εταιρία τους να αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες μονάδες τυποποίησης ελαιολάδου στη χώρα μας…εύχεται το εορταστικό τραπέζι όλων μας φέτος να είναι γεμάτο από ζεστασιά και αγάπη.

Το μυστικό για ένα εξαιρετικό εορταστικό γεύμα είναι τα αγνά υλικά με κυρίαρχο ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, που θα απογειώσει τις συνταγές και θα ολοκληρώσει τη γεύση με πολλαπλά οφέλη για την υγεία.

Φέτος, η oικογένεια Φάκλαρη προτείνει να επιλέξετε το βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο ή το έξτρα παρθένο και το παρθένο ελαιόλαδο Αργολίς, που φτιάχνονται με αγάπη και μεράκι, όπως ακριβώς το γεύμα των εορτών!

Το F BIO EXTRA VIRGIN OLIVE OIL

Το καμάρι της Αργολίδας! Αποτελεί το απόσταγμα γνώσης και εμπειρίας της οικογένειας Φάκλαρη σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας. Προέρχεται από τους ιδιόκτητους οικογενειακούς μας ελαιώνες που ξεπερνούν τα εξήντα χρόνια ζωής και απευθύνεται στους πραγματικούς λάτρεις και γνώστες του ελαιολάδου.

Με ιδιαίτερα χαμηλή οξύτητα και έντονα φρουτώδες άρωμα ελιάς που εμπλουτίζεται από νότες φρεσκοκομμένου γρασιδιού, φρέσκων βοτάνων, φύλλων ελιάς, τοματιάς και πράσινου τσαγιού, το F Bio ξεχωρίζει για την πλούσια, βουτυράτη και πικάντικη γεύση του, καθώς και τη μακρά, επίμονη επίγευση.

Απολαύστε το ωμό στις εορταστικές σαλάτες, με τα ορεκτικά του τραπεζιού και τα κρεατικά όπως είθισται. Για επιδόρπιο τολμήστε λίγες σταγόνες σε σουφλέ ή παγωτό σοκολάτας!

Argolis Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο

Της γης μας το χρυσάφι! Κορυφαίο ελαιούργημα με χαμηλή οξύτητα, ξεχωρίζει για το έντονο, φρουτώδες άρωμα και τη λεπτή πικάντικη γεύση του. Στον ουρανίσκο διακρίνονται αρώματα από μαντζουράνα, τσάι του βουνού, κόκκινο μήλο και άνθη εσπεριδοειδών.

Γευστικό και γοητευτικό, που θα συνοδεύσει κάθε σας επιλογή για το εορταστικό τραπέζι. Ιδανικό για τις σαλάτες, τις μαρινάδες και τα dressings της γαλοπούλας.

Argolis Παρθένο Ελαιόλαδο

Φυσικός χυμός ελιάς που παράγεται μόνο με μηχανικές και φυσικές μεθόδους, διατηρώντας, όπως και το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, όλες τις θρεπτικές και γευστικές του αξίες.

Μεστό και φρουτώδες σε μύτη και στόμα, ξεχωρίζει στον ουρανίσκο για την ευγενική γλυκύτητα των αρωμάτων που θυμίζουν ώριμες ελιές, αποξηραμένα βότανα, αβοκάντο, ώριμα φρούτα και φουντούκι. Ευχάριστο, με γλυκό στόμα, είναι ιδανικό για να συνοδεύσει τα κρεατικά των εορτών.

Λίγα λόγια για την εταιρεία FAKLARIS

Η ιστορία μας είναι μια ιστορία αφοσίωσης και αγάπης για τη γη και τους καρπούς της Αργολίδας. Εκεί, όπου πριν πενήντα περίπου χρόνια, το 1973, τα αδέλφια Θοδωρής και Ζώης Φάκλαρης ίδρυσαν το πρώτο τους ελαιοτριβείο στο Σκαφιδάκι, το χωριό που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν την οικογένειά τους. Με γνώση, συνεχή φροντίδα, και πάθος για δημιουργία και προσφορά, η επιχείρηση αναπτύχθηκε γρήγορα συνδυάζοντας τις πατροπαράδοτες αξίες της ελαιουργίας με τις εξελίξεις της σύγχρονης τεχνολογίας.

Σήμερα, μετά από συνεχείς επενδύσεις σε νέες εγκαταστάσεις και προηγμένο εξοπλισμό, και με σταθερές εξαγωγές σε 31 χώρες σε όλο τον κόσμο, η Faklaris αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες στη μεταποίηση προϊόντων ελαιόκαρπου.

Η νέα γενιά της οικογένειας Φάκλαρη, η οποία ολοκληρώνει μια από τις μεγαλύτερες αναπτυξιακές επενδύσεις στον τομέα του ελαιολάδου στην Ελλάδα, μας οδηγεί με όραμα και δυναμισμό στο μέλλον. Όμως οι ρίζες μας είναι πάντα βαθιά χαραγμένες στη γη της Αργολίδας. Σαν της ελιάς.

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Η Οργάνωση Ελαιοκομικού Φορέα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Χανίων ανακοινώνει τα αποτελέσματα των επτά προσκλήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος που είχε δημοσιεύσει, στο πλαίσιο του Προγράμματος Εργασίας...

REPORTS

Στα οφέλη του ελαιολάδου για την ανθρώπινη και την πλανητική υγεία εστιάζει το 6ο ετήσιο Διεθνές Συμπόσιο του Πανεπιστημίου του Yale που θα πραγματοποιηθεί...

REPORTS

Το Εργαστήριο Γευσιγνωσίας Ελαιολάδου Καλαμάτας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου ανακοινώνει τον Διεθνή Διαγωνισμό Επιτραπέζιας Ελιάς «Kalamata International Table Olive Awards 2024». Πρόκειται για το μοναδικό...

REPORTS

Σε πανελλαδική σύσκεψη ελαιοπαραγωγών την Κυριακή 26 Νοεμβρίου στη Σκάλα Αταλάντης με κεντρικό ζήτημα τα υψηλά κόστη και την ακαρπία, καλούν η Ομοσπονδία Αγροτικών...

Διαβάστε επίσης

ΕΛΑΙΩΝΑΣ

Η βιολογική γεωργία εξετάζει εναλλακτικές λύσεις για την καταπολέμηση του δάκου, όπως ο χαλκός, η καολίνη και η πρόπολη, με στόχο τη μείωση των...

REPORTS

Σε μια αντισυμβατική τοποθεσία ελαιοκαλλιέργειας, ο ιδρυτής της Oasis Olives αντιμετωπίζει ένα εξαιρετικό σύνολο προκλήσεων με το πρόβλημα των μειωμένων ωρών ψύχους να καραδοκεί...

REPORTS

Η παραγωγή της ελιάς εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την λίπανσή της. Επίσης και η ποιότητα της παραγωγής εξαρτάται σημαντικά από την λίπανσή της...

REPORTS

Η ενσωμάτωση φύλλων ελιάς στη διαδικασία παραγωγής μπορούν να αυξήσουν τη συγκέντρωση και τη διάρκεια ζωής του έξτρα παρθένου ελαιολάδου, όπως υποστηρίζουν Ιταλοί επιστήμονες.