Προέρχεται από ελιές ποικιλίας Πατρινή και Κορωνέικης, που καλλιεργούνται σε χαµηλή πλαγιά συνδυάζοντας τις αρετές του βουνού και της θάλασσας. ∆ηµιουργός η εταιρεία Oilove® που αντιπροσωπεύει µια ελληνική οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 2014. Στόχος της είναι να φέρει στο τραπέζι του διεθνούς κοινού τις καλύτερες ποιότητες ελληνικού βιολογικού εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου και οι προσπάθειές της αναγνωρίζονται κάθε χρόνο στους διεθνείς διαγωνισµούς.
REPORTS
Το Oilove Limited στα κορυφαία ελαιόλαδα του Ελαίας Καρπός
Μέτρια φρουτώδης, πικάντικη και ελαφρώς πικρή γεύση και κεχριµπαρένιο χρώµα χαρακτηρίζουν το EVOO Oilove® που παράγεται στην περιοχή του χωριού Τολοφώνας Φωκίδας.
Σχετικά Άρθρα
REPORTS
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου (WTO) επιβεβαίωσε στις 20 Φεβρουαρίου ότι η ΕΕ είχε δίκιο να εκφράσει επίσημα την αντίρρησή της εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών...
REPORTS
Οι τελικές εκτιμήσεις για την πληγείσα από τις καιρικές συνθήκες συγκομιδή στην Ελλάδα υποδηλώνουν ότι η απόδοση ελαιολάδου της χώρας θα πέσει κάτω από...
REPORTS
Σταθεροποιητική τάση ελλείψει νέων πωλήσεων και µικρές πιέσεις όπου οι ποιότητες ή οι ανάγκες το επιτρέπουν δίνουν τον τόνο στην εγχώρια και διεθνή αγορά...
REPORTS
H τελευταία μεγάλη άνοδος των τιμών του ελαιoλάδου διεθνώς προσφέρει αναμφίβολα μια μεγάλη οικονομική ανάσα στους Έλληνες καλλιεργητές. Δεν λύνει ωστόσο το μεγάλο πρόβλημα...
Διαβάστε επίσης
ΕΛΑΙΩΝΑΣ
Η βιολογική γεωργία εξετάζει εναλλακτικές λύσεις για την καταπολέμηση του δάκου, όπως ο χαλκός, η καολίνη και η πρόπολη, με στόχο τη μείωση των...
REPORTS
Σε μια αντισυμβατική τοποθεσία ελαιοκαλλιέργειας, ο ιδρυτής της Oasis Olives αντιμετωπίζει ένα εξαιρετικό σύνολο προκλήσεων με το πρόβλημα των μειωμένων ωρών ψύχους να καραδοκεί...
REPORTS
Η παραγωγή της ελιάς εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την λίπανσή της. Επίσης και η ποιότητα της παραγωγής εξαρτάται σημαντικά από την λίπανσή της...
REPORTS
Η ενσωμάτωση φύλλων ελιάς στη διαδικασία παραγωγής μπορούν να αυξήσουν τη συγκέντρωση και τη διάρκεια ζωής του έξτρα παρθένου ελαιολάδου, όπως υποστηρίζουν Ιταλοί επιστήμονες.