Connect with us

Αναζήτηση

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Spitiko EVOO με άρωμα τσίλι

Spitiko EVOO με άρωμα τσίλι

SPITIKO EVOO ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΤΣΙΛΙ

Το εκχύλισμα τσίλι χρησιμοποιείται ως άρτυμα για να ενισχύσει τη γεύση αυτού του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου. Εδώ εξισορροπείται η σπιρτάδα του τσίλι με τη γλυκύτητα του ελαιολάδου, αφήνοντας μια ευχάριστη επίγευση.

ΧΑΡΤΗΣ-75x75

ΑΤΤΙΚΗ

olive

ΚΟΡΩΝΕΙΚΗ, ΑΘΗΝΟΛΙΑ

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Η έλλειψη ελληνικού brand και κοινής πολιτικής γραμμής είναι σύμφωνα με τον Οδυσσέα Βλαχάβα,η βασική αδυναμία του ελληνικού ελαιολάδου. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει μάλιστα η...

REPORTS

Ένας μήνας «αθόρυβης» ανόδου στην ισπανική αγορά ελαιολάδου συμπληρώνεται στις 17 Ιουνίου, στοιχείο που μάλλον λέει πολλά τόσο για το τρέχον επίπεδο υποτίμησης της...

REPORTS

Σαφάρι σε μικρότερες παραγωγικής ζώνες κάνει το εγχώριο εμπόριο προς εξασφάλιση ποσοτήτων, «προσφέροντας» τιμές βγαλμένες απ’ το ισπανικό PoolRed (3,20 – 3,60 ευρώ το...

REPORTS

Καθυστερεί λόγω της τεχνητής «µείωσης» της ζήτησης η αναγκαία αποδέσµευση των ελληνικών αποθεµάτων ελαιολάδου, µε την ισπανική πρακτική υποεκτίµησης αξίας της σοδειάς να αποκτά...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Σάρκα και οστά θα λάβει το επόµενο χρονικό διάστηµα ο κοινός σχεδιασµός των υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Οικονοµικών για πλήρη διαφάνεια στα θεµελιώδη στοιχεία...

REPORTS

Εβδοµάδα πόλωσης η περασµένη για τον ελαιοκοµικό τοµέα, µε την ιταλική αγορά να αντιστέκεται και να ανακτά περίτεχνα τα 9 ευρώ για τα (λίγα)...

REPORTS

Σε μια αντισυμβατική τοποθεσία ελαιοκαλλιέργειας, ο ιδρυτής της Oasis Olives αντιμετωπίζει ένα εξαιρετικό σύνολο προκλήσεων με το πρόβλημα των μειωμένων ωρών ψύχους να καραδοκεί...

ΕΛΑΙΩΝΑΣ

Η βιολογική γεωργία εξετάζει εναλλακτικές λύσεις για την καταπολέμηση του δάκου, όπως ο χαλκός, η καολίνη και η πρόπολη, με στόχο τη μείωση των...