Connect with us

Αναζήτηση

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

PHILHELLENE EVOO

Messolongi Fields

PHILHELLENE EVOO

Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο για τους φίλους του ελληνικού ελαιόλαδου και για όσους ξέρουν να απολαμβάνουν τη γεύση του εξαιρετικά παρθένου ελαιόλαδου ανωτέρας κατηγορίας.

Αυτό το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο παράγεται σε μια περιοχή κατάφυτη με ευωδιαστές λεμονιές και ελαιώνες, αρωματικά αγριολούλουδα και μεσογειακά «μακί». Οι ελιές, Κορωνέικης κυρίως ποικιλίας, συλλέγονται με το χέρι μια-μια και  υπόκεινται σε έκθλιψη σε χαμηλή θερμοκρασία σχεδόν αμέσως μετά τη συγκομιδή τους. Στη συνέχεια, το λάδι φυλάσσεται σε αεροστεγείς δεξαμενές υποδοχής που εξασφαλίζουν προστασία από το οξυγόνο, το φως και τη θερμότητα. Με αυτή τη διαδικασία, παράγεται φρουτώδες ελαιόλαδο χρυσοπράσινου χρώματος με άρωμα φρεσκοστυμμένων ελιών, γεμάτο ευεργετικά φυσικά αντιοξειδωτικά. Το Philhellene™ είναι ιδανικό για σαλάτες και  ζεστά πιάτα εμπλουτίζοντας τη γεύση τους λίγο πριν το σερβίρισμα.

ΧΑΡΤΗΣ-75x75

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

olive

ΚΟΡΩΝΕΙΚΗ

Σχετικά Άρθρα

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Follow us on Social Media facebookFollow us on Social Media facebook

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Follow us on Social Media facebookFollow us on Social Media facebook

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Follow us on Social Media facebookFollow us on Social Media facebook

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Follow us on Social Media facebookFollow us on Social Media facebook

Διαβάστε επίσης

ΕΛΑΙΩΝΑΣ

Η βιολογική γεωργία εξετάζει εναλλακτικές λύσεις για την καταπολέμηση του δάκου, όπως ο χαλκός, η καολίνη και η πρόπολη, με στόχο τη μείωση των...

REPORTS

Σε μια αντισυμβατική τοποθεσία ελαιοκαλλιέργειας, ο ιδρυτής της Oasis Olives αντιμετωπίζει ένα εξαιρετικό σύνολο προκλήσεων με το πρόβλημα των μειωμένων ωρών ψύχους να καραδοκεί...

REPORTS

Η παραγωγή της ελιάς εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την λίπανσή της. Επίσης και η ποιότητα της παραγωγής εξαρτάται σημαντικά από την λίπανσή της...

REPORTS

Η ενσωμάτωση φύλλων ελιάς στη διαδικασία παραγωγής μπορούν να αυξήσουν τη συγκέντρωση και τη διάρκεια ζωής του έξτρα παρθένου ελαιολάδου, όπως υποστηρίζουν Ιταλοί επιστήμονες.