Connect with us

Αναζήτηση

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

DI MOREA ORGANIC EVOO

di Morea

DI MOREA ORGANIC EVOO

Η υψηλή ποιότητα του ελαιόλαδου di Morea είναι αδιαπραγμάτευτη για εμάς. Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο di Morea έχει οξύτητα 0,2 γεγονός που το καθιστά ιδιαίτερα θρεπτικό και premium.

Το ελαιόλαδο di Morea έχει εξαιρετικά υψηλή περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες και υδροξυροτόλη γι’ αυτό χαρακτηρίζεται ως υγειοπροσταυετικό. Σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 432/2012 (L 136/25.05.2012), ένα ελαιόλαδο μπορεί να φέρει την ένδειξη «Ισχυρισμός Υγείας», εάν έχει, τουλάχιστον 250mg πολυφαινόλες ανά 1Kg ελαιολάδου και 5mg υδροξυτυροσόλης και παραγώγων της (π.χ. σύμπλοκο ελαιοευρωπαΐνης και τυροσόλης) ανά 20 g ελαιόλαδου.

Το βραβευμένο ελαιόλαδο di Morea διακρίνεται για την ισορροπημένη γεύση του. Χωρίς να είναι υπερβολικά έντονη ή ήπια, ισορροπεί το φρουτώδες, το πικρό και το πικάντικο σε μία απόλυτη αρμονία. Διαθέτει ήπια γήινα αρώματα από ξηρούς καρπούς, βότανα, πράσινο αμύγδαλο και φρεσκοκομμένο γρασίδι.

ΧΑΡΤΗΣ-75x75

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

olive

Κορωνέικη

Σχετικά Άρθρα

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Follow us on Social Media facebookFollow us on Social Media facebook

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Follow us on Social Media facebookFollow us on Social Media facebook

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Follow us on Social Media facebookFollow us on Social Media facebook

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Follow us on Social Media facebookFollow us on Social Media facebook

Διαβάστε επίσης

ΕΛΑΙΩΝΑΣ

Η βιολογική γεωργία εξετάζει εναλλακτικές λύσεις για την καταπολέμηση του δάκου, όπως ο χαλκός, η καολίνη και η πρόπολη, με στόχο τη μείωση των...

REPORTS

Σε μια αντισυμβατική τοποθεσία ελαιοκαλλιέργειας, ο ιδρυτής της Oasis Olives αντιμετωπίζει ένα εξαιρετικό σύνολο προκλήσεων με το πρόβλημα των μειωμένων ωρών ψύχους να καραδοκεί...

REPORTS

Η παραγωγή της ελιάς εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την λίπανσή της. Επίσης και η ποιότητα της παραγωγής εξαρτάται σημαντικά από την λίπανσή της...

REPORTS

Η ενσωμάτωση φύλλων ελιάς στη διαδικασία παραγωγής μπορούν να αυξήσουν τη συγκέντρωση και τη διάρκεια ζωής του έξτρα παρθένου ελαιολάδου, όπως υποστηρίζουν Ιταλοί επιστήμονες.