Connect with us

Αναζήτηση

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Julia EVOO

Julia EVOO

JULIA EVOO

Υψηλή συγκέντρωση σε πολυφαινόλες, που υποστηρίζει ισχυρισµό υγείας, σε συνδυασµό µε σπάνια αρµονία στον οργανοληπτικό έλεγχο χαρακτηρίζουν το ελαιόλαδο Julia της Γιούλιας Αντωνίου και του συζύγου της Θανάση Χρήστου από την Άρτα. Παράγεται από την ποικιλία Κονσερβολιά  Άρτας από οικογενειακό ξηρικό ελαιώνα άνω των 100 ετών, που αναπτύσσεται σε λοφώδη περιοχή στα 330 µ. Η ελαιοποίηση γίνεται αυθηµερόν µε τη συγκοµιδή µε τη διαδικασία της ψυχρής έκθλιψης, ενώ η εµφιάλωση πραγµατοποιείται εφόσον «ηρεµήσει» το ελαιόλαδο και χωρίς φίλτρα. Σηµειώνεται ότι το Julia ήταν το ένα από τα δύο ελληνικά ελαιόλαδα που κατέκτησαν ∆ιπλό Χρυσό µετάλλιο στον φετινό Athena IOOC και του απονεµήθηκε η διάκριση του Καλύτερου Ελληνικού Ελαιολάδου.

ΧΑΡΤΗΣ-75x75

ΑΡΤΑ

olive

ΚΟΝΣΕΡΒΟΛΙΑ

Σχετικά Άρθρα

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Follow us on Social Media facebookFollow us on Social Media facebook

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Follow us on Social Media facebookFollow us on Social Media facebook

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Follow us on Social Media facebookFollow us on Social Media facebook

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Follow us on Social Media facebookFollow us on Social Media facebook

Διαβάστε επίσης

ΕΛΑΙΩΝΑΣ

Η βιολογική γεωργία εξετάζει εναλλακτικές λύσεις για την καταπολέμηση του δάκου, όπως ο χαλκός, η καολίνη και η πρόπολη, με στόχο τη μείωση των...

REPORTS

Σε μια αντισυμβατική τοποθεσία ελαιοκαλλιέργειας, ο ιδρυτής της Oasis Olives αντιμετωπίζει ένα εξαιρετικό σύνολο προκλήσεων με το πρόβλημα των μειωμένων ωρών ψύχους να καραδοκεί...

REPORTS

Η παραγωγή της ελιάς εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την λίπανσή της. Επίσης και η ποιότητα της παραγωγής εξαρτάται σημαντικά από την λίπανσή της...

REPORTS

Η ενσωμάτωση φύλλων ελιάς στη διαδικασία παραγωγής μπορούν να αυξήσουν τη συγκέντρωση και τη διάρκεια ζωής του έξτρα παρθένου ελαιολάδου, όπως υποστηρίζουν Ιταλοί επιστήμονες.