Dr. Kavvadia Θιακό
DR. KAVVADIA ΘΙΑΚΟ
Έµφαση στο φρουτώδες και ισορροπία στα πικρά και πικάντικα χαρακτηριστικά του προσφέρει το ελαιόλαδο από την σπάνια ποικιλία Θιακό, που διαθέτει στην ελληνική και διεθνή αγορά το brand Dr Kavvadia του Απόστολου Πορσανίδη. Ένας πρώην βιοµηχανικός σχεδιαστής µε έδρα το Παρίσι αποφάσισε το 2010 να επιστρέψει στις ρίζες του, στην Κέρκυρα, συνεχίζοντας το έργο του παππού του. Του γιατρού Απόστολου Καββαδία, ο οποίος από την Κεφαλονιά µετοίκισε στην Κέρκυρα και µε πάθος για την ελαιοκαλλιέργεια και τη Λιανελιά δηµιούργησε τη δεκαετία του 1950 τον ελαιώνα, πρεσβεύοντας ότι το ελαιόλαδο που παράγεται σωστά αποκτά τις θεραπευτικές ιδιότητες του φαρµάκου.
ΚΕΡΚΥΡΑ
ΘΙΑΚΟ