Connect with us

Αναζήτηση

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Cultura EVOO

Cultura EVOO

CULTURA EVOO

Το ελαιόλαδο Cultura EVOO παράγεται από βροχόφυτα ελαιόδεντρα της μοναδικής ποικιλίας «Χωραΐτικη» στην περιοχή της ορεινής Αρκαδίας. Η περίοδος συγκομιδής ξεκινά γύρω στα μέσα Οκτωβρίου. Οι πράσινες ώριμες ελιές εκχυλίζονται σε θερμοκρασία κάτω των 27°C. Έτσι παράγεται ένα ελαιόλαδο με διακριτικά αρώματα και γεύσεις, πλούσιο σε πολυφαινόλες και άλλα υγιεινά θρεπτικά συστατικά. Το φρέσκο ​​ελαιόλαδο αποθηκεύεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές, που τροφοδοτούνται συνεχώς με αέριο άζωτο.

ΧΑΡΤΗΣ-75x75

ΑΡΚΑΔΙΑ

olive

ΧΩΡΑΙΤΙΚΗ

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Η έλλειψη ελληνικού brand και κοινής πολιτικής γραμμής είναι σύμφωνα με τον Οδυσσέα Βλαχάβα,η βασική αδυναμία του ελληνικού ελαιολάδου. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει μάλιστα η...

REPORTS

Ένας μήνας «αθόρυβης» ανόδου στην ισπανική αγορά ελαιολάδου συμπληρώνεται στις 17 Ιουνίου, στοιχείο που μάλλον λέει πολλά τόσο για το τρέχον επίπεδο υποτίμησης της...

REPORTS

Σαφάρι σε μικρότερες παραγωγικής ζώνες κάνει το εγχώριο εμπόριο προς εξασφάλιση ποσοτήτων, «προσφέροντας» τιμές βγαλμένες απ’ το ισπανικό PoolRed (3,20 – 3,60 ευρώ το...

REPORTS

Καθυστερεί λόγω της τεχνητής «µείωσης» της ζήτησης η αναγκαία αποδέσµευση των ελληνικών αποθεµάτων ελαιολάδου, µε την ισπανική πρακτική υποεκτίµησης αξίας της σοδειάς να αποκτά...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Σάρκα και οστά θα λάβει το επόµενο χρονικό διάστηµα ο κοινός σχεδιασµός των υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Οικονοµικών για πλήρη διαφάνεια στα θεµελιώδη στοιχεία...

REPORTS

Εβδοµάδα πόλωσης η περασµένη για τον ελαιοκοµικό τοµέα, µε την ιταλική αγορά να αντιστέκεται και να ανακτά περίτεχνα τα 9 ευρώ για τα (λίγα)...

REPORTS

Σε μια αντισυμβατική τοποθεσία ελαιοκαλλιέργειας, ο ιδρυτής της Oasis Olives αντιμετωπίζει ένα εξαιρετικό σύνολο προκλήσεων με το πρόβλημα των μειωμένων ωρών ψύχους να καραδοκεί...

ΕΛΑΙΩΝΑΣ

Η βιολογική γεωργία εξετάζει εναλλακτικές λύσεις για την καταπολέμηση του δάκου, όπως ο χαλκός, η καολίνη και η πρόπολη, με στόχο τη μείωση των...