Το Corinto παράγεται από προσεκτικά επιλεγµένες ελιές ποικιλίας Μανάκι, οι οποίες ελαιοποιούνται µε τη µέθοδο της ψυχρής έκθλιψης, ώστε να διατηρηθούν οι πλούσιες υγειοπροστατευτικές ιδιότητές τους. Αποτελεί δηµιουργία της οµώνυµης εταιρείας µε έδρα την Κόρινθο, η οποία ελαιοποιεί αποκλειστικά ελιές Μανάκι, µια ποιΚιλία άρρηκτα συνδεδεµένη µε την περιοχή της Κορινθίας, µε όλη τη διαδικασία παραγωγής, από τη συγκοµιδή µέχρι την τυποποίηση, να έχει σχεδιαστεί µε στόχο την ανάδειξη των ιδιοτήτων της ποικιλίας. Σηµειώνεται ότι στη φετινή έκθεση Food Expo η εταιρεία Corinto παρουσίασε στο κοινό για πρώτη φορά την premium κεραµική συσκευασία της «Aryballos», η οποία είναι χειροποίητη, έργο µιας οµάδας σύγχρονων και ιδιαίτερα εξειδικευµένων τεχνιτών. Πρόκειται, σύµφωνα µε τους ανθρώπους της εταιρείας, για ένα αρχαίο τεχνούργηµα που ανασταίνεται ως φόρος τιµής στη βαθιά ριζωµένη και µακροχρόνια σύνδεση µεταξύ της ελιάς και της Κορινθίας.
