Με τις αναμνήσεις των παιδικών τους χρόνων να μετατρέπονται σε πολύτιμη εμπειρία και την αγάπη για τη φύση να τους ωθεί στην αναζήτηση πιο εξειδικευμένων γνώσεων σχετικά με τις ορθές πρακτικές καλλιέργειας, την εξοικονόμηση των φυσικών πόρων και τη διασφάλιση της αειφορίας, ο Ανάργυρος Βάρδας και η Μαρία Σγουρού έβαλαν πριν αρκετά χρόνια πλώρη για το ταξίδι τους στον μαγικό κόσμο του ελαιολάδου. Ανέλαβαν τους οικογενειακούς ελαιώνες και έβαλαν στόχο να παράξουν ένα ελαιόλαδο που θα ξεχώριζε όχι μόνο για τη γεύση και τα αρώματά του, αλλά και για τις ευεργετικές του ιδιότητες.
Έτσι, το 2020 γεννήθηκε το «Σκουτάρι». Ένα βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, ποικιλίας Κορωνέικης, πρώιμης συγκομιδής, πλούσιο σε πολυφαινόλες. Παράγεται στο σύγχρονο ελαιουργείο της οικογένειας Κοκολάκη, που υποστηρίζει με ζήλο την προσπάθεια των παραγωγών αναβαθμίζοντας συνεχώς τον εξοπλισμό του, σε συνεργασία με το Οργανοληπτικό Εργαστήριο Κρήτης και την Oliverse που είναι υπεύθυνοι για τον αυστηρό έλεγχο ποιότητας, αποκλειστικά από τους επισκέψιμους ελαιώνες της οικογένειας Βάρδα. Διατίθεται σε περιορισμένη ποσότητα, σε επιλεγμένα καταστήματα, εστιατόρια και ξενοδοχεία στην Ελλάδα, την Αυστραλία, το Βέλγιο, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ελβετία και την Ολλανδία, αποτελώντας συνώνυμο της ποιότητας, αφού στο σύντομο αυτό διάστημα έχει αποσπάσει 48 διακρίσεις από καταξιωμένους διεθνείς διαγωνισμούς ελαιολάδου. Ανάμεσά τους, το Βραβείο Reddot για την προσεγμένη συσκευασία αλλά και η Χρυσή Ελαία από τον Παγκρήτιο Διαγωνισμό, που το ανακήρυξε το Καλύτερο Βιολογικό Ελαιόλαδο της Κρήτης για το 2023.
