Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Νέο επεισόδιο της εκπομπής “Λάδι στην Φωτιά”

Στο πλαίσιο του δευτέρου επεισοδίου του τρίτου κύκλου της εκπομπής “Λάδι στην Φωτιά” (12/01 , 18:00), οι Παναγιώτης Παπανικολόπουλος και Κωνσταντίνος Τσορώνης υποδέχονται τον διάσημο σεφ Αντρέα Λαγό και τα αδέλφια Ράπτη.

Θέμα συζήτησης -μεταξύ άλλων- θα είναι η εκπομπή “ΠΟΠ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ” του καταξιωμένου σεφ , η οποία προβάλλεται στην ΕΡΤ2. Ακολούθως, οι Δημήτρης και Ανδρέας Ράπτης θα μιλήσουν για την παραγωγή του ελαιολάδου Prestige.

 

H ανακοίνωση των συντελεστών της εκπομπής:

ΕΚΠΟΜΠΗ: «Λάδι στη φωτιά»

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ: PRESTIGEExtraVirginOliveOil – Ελαιοτριβείο του Μαγιώνου

(s03e02 – Δεύτερο επεισόδιο του τρίτου κύκλου)

ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΕΚΠΟΜΠΗΣ:  Παναγιώτης Παπανικολόπουλος – Κωνσταντίνος  Τσορώνης

ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: Τετάρτη 12/01/2021 και ώρα 18:00

ΘΕΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Στο δεύτερο επεισόδιο του 3ουκύκλου επεισοδίων της ζωντανής εκπομπής στο Instagram «Λάδι στη φωτιά» ο Παναγιώτης Παπανικολόπουλος και ο Κωνσταντίνος Τσορώνης υποδέχονται τον καταξιωμένο Nomad chef Ανδρέα Λαγό. Θα συζητήσουν μαζί του για την εξαιρετική εκπομπή “ΠΟΠ Μαγειρική”, την οποία παρουσιάζει στην ΕΡΤ2, αναδεικνύοντας μαγειρικά τον πλούτο των προϊόντων Π.Ο.Π και Π.Γ.Ε. της Ελλάδας, καθώς και τα εμβληματικά προϊόντα κάθε τόπου και ανάμεσα τους τα διαφορετικά εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα και τις ποικιλίες ελιάς.

Θα συνομιλήσουν επίσης το νέο εγχείρημα του nomad chef Ανδρέα Λαγού, το e-shopTagathon, εμπνευσμένο από το ιδεώδες του Επικούρειου Αγαθού, που περιλαμβάνει προϊόντα φαγητού και lifestyle φτιαγμένα στην Ελλάδα από εγχώριους παραγωγούς.

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής θα παρουσιάσουν το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Prestige, που παράγεται από τα αδέλφια Δημήτρη και Μάριο Ράπτη στο ελαιοτριβείο του Μαγιώνου, στα Καμίνια Αχαΐας.

Το συγκεκριμένο προϊόν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο επετειακό τεύχος με τα 50 καλύτερα ελαιόλαδα της χρονιάς του περιοδικού «Ελαίας καρπός», καθώς και στη νέα στήλη του περιοδικού, αφιερωμένη στα food pairings, που επιμελείται η Oliverse.

Η διαδικτυακή εκπομπή θα προβληθεί την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022, στις 6 το απόγευμα και για να την παρακολουθήσετε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε (FOLLOW) το λογαριασμό της Oliverseστο Instagramστο παρακάτωlinkκαι να συνδεθείτε την ώρα της προβολής.

https://www.instagram.com/oliversegr/

 

Σχετικά Άρθρα

Food Insider

Το ελαιόλαδο κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά των Ευρωπαίων. Όπως το γαλλικό κρασί ή η βελγική σοκολάτα, αποτελεί θεμελιώδες στοιχείο της γαστρονομικής κληρονομιάς της...

REPORTS

Η Οργάνωση Ελαιοκομικού Φορέα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Χανίων ανακοινώνει τα αποτελέσματα των επτά προσκλήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος που είχε δημοσιεύσει, στο πλαίσιο του Προγράμματος Εργασίας...

REPORTS

Στα οφέλη του ελαιολάδου για την ανθρώπινη και την πλανητική υγεία εστιάζει το 6ο ετήσιο Διεθνές Συμπόσιο του Πανεπιστημίου του Yale που θα πραγματοποιηθεί...

REPORTS

Το Εργαστήριο Γευσιγνωσίας Ελαιολάδου Καλαμάτας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου ανακοινώνει τον Διεθνή Διαγωνισμό Επιτραπέζιας Ελιάς «Kalamata International Table Olive Awards 2024». Πρόκειται για το μοναδικό...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Σάρκα και οστά θα λάβει το επόµενο χρονικό διάστηµα ο κοινός σχεδιασµός των υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Οικονοµικών για πλήρη διαφάνεια στα θεµελιώδη στοιχεία...

REPORTS

Εβδοµάδα πόλωσης η περασµένη για τον ελαιοκοµικό τοµέα, µε την ιταλική αγορά να αντιστέκεται και να ανακτά περίτεχνα τα 9 ευρώ για τα (λίγα)...

REPORTS

Σε μια αντισυμβατική τοποθεσία ελαιοκαλλιέργειας, ο ιδρυτής της Oasis Olives αντιμετωπίζει ένα εξαιρετικό σύνολο προκλήσεων με το πρόβλημα των μειωμένων ωρών ψύχους να καραδοκεί...

ΕΛΑΙΩΝΑΣ

Η βιολογική γεωργία εξετάζει εναλλακτικές λύσεις για την καταπολέμηση του δάκου, όπως ο χαλκός, η καολίνη και η πρόπολη, με στόχο τη μείωση των...