Θέμα συζήτησης -μεταξύ άλλων- θα είναι η εκπομπή “ΠΟΠ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ” του καταξιωμένου σεφ , η οποία προβάλλεται στην ΕΡΤ2. Ακολούθως, οι Δημήτρης και Ανδρέας Ράπτης θα μιλήσουν για την παραγωγή του ελαιολάδου Prestige.
H ανακοίνωση των συντελεστών της εκπομπής:
ΕΚΠΟΜΠΗ: «Λάδι στη φωτιά»
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ: PRESTIGEExtraVirginOliveOil – Ελαιοτριβείο του Μαγιώνου
(s03e02 – Δεύτερο επεισόδιο του τρίτου κύκλου)
ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΕΚΠΟΜΠΗΣ: Παναγιώτης Παπανικολόπουλος – Κωνσταντίνος Τσορώνης
ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: Τετάρτη 12/01/2021 και ώρα 18:00
ΘΕΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Στο δεύτερο επεισόδιο του 3ουκύκλου επεισοδίων της ζωντανής εκπομπής στο Instagram «Λάδι στη φωτιά» ο Παναγιώτης Παπανικολόπουλος και ο Κωνσταντίνος Τσορώνης υποδέχονται τον καταξιωμένο Nomad chef Ανδρέα Λαγό. Θα συζητήσουν μαζί του για την εξαιρετική εκπομπή “ΠΟΠ Μαγειρική”, την οποία παρουσιάζει στην ΕΡΤ2, αναδεικνύοντας μαγειρικά τον πλούτο των προϊόντων Π.Ο.Π και Π.Γ.Ε. της Ελλάδας, καθώς και τα εμβληματικά προϊόντα κάθε τόπου και ανάμεσα τους τα διαφορετικά εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα και τις ποικιλίες ελιάς.
Θα συνομιλήσουν επίσης το νέο εγχείρημα του nomad chef Ανδρέα Λαγού, το e-shop “Tagathon”, εμπνευσμένο από το ιδεώδες του Επικούρειου Αγαθού, που περιλαμβάνει προϊόντα φαγητού και lifestyle φτιαγμένα στην Ελλάδα από εγχώριους παραγωγούς.
Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής θα παρουσιάσουν το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Prestige, που παράγεται από τα αδέλφια Δημήτρη και Μάριο Ράπτη στο ελαιοτριβείο του Μαγιώνου, στα Καμίνια Αχαΐας.
Το συγκεκριμένο προϊόν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο επετειακό τεύχος με τα 50 καλύτερα ελαιόλαδα της χρονιάς του περιοδικού «Ελαίας καρπός», καθώς και στη νέα στήλη του περιοδικού, αφιερωμένη στα food pairings, που επιμελείται η Oliverse.
Η διαδικτυακή εκπομπή θα προβληθεί την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022, στις 6 το απόγευμα και για να την παρακολουθήσετε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε (FOLLOW) το λογαριασμό της Oliverseστο Instagramστο παρακάτωlinkκαι να συνδεθείτε την ώρα της προβολής.
https://www.instagram.com/oliversegr/
