Το ελαιόλαδο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του πολιτισμού και οι κάτοικοί της δεν μπορούν παρά να είναι υπερήφανοι γι’αυτό.
Στην Κρήτη υπάρχει πλήθος εξαιρετικών ελαιολάδων, η αρχαιότερη ποικιλία, όμως, μέχρι τώρα δεν έτυχε αποτέλεσμα καλών προσπαθειών.
Η οικογένεια Ζαχαριουδάκη μας συστήνει την Akalli. Ένα ελαιόλαδο εξαιρετικής γεύσης από την κρητική ποικιλία Χονδρολιάς, το οποίο απέσπασε φέτος την 3 θέση στον αυστηρό παγκρήτιο διαγωνισμό ανάμεσα σε όλα τα ποιοτικά ελαιόλαδα του νησιού.
Αρώματα από φρεσκοκομμένα βότανα, πράσινης τομάτας, φρέσκου πιπεριού, φρέσκου αμυγδάλου και πράσινων χόρτων θα γευτεί όποιος επιλέξει να το δοκιμάσει. Αυτά συνοδεύουν ιδανικά φρέσκες πράσινες σαλάτες, κρύα ορεκτικά, νοστιμεύουν κόκκινα κρεατικά και συμβάλλουν στη δημιουργία μαρινάδων της αρεσκείας σας.