Connect with us

Αναζήτηση

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Α’ Μεσσηνιακό EVOO

Α' Μεσσηνιακό EVOO

Α΄ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟ EVOO

To Α’ Μεσσηνιακό παράγεται με τη μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης σε χαμηλές θερμοκρασίες (κάτω από 27ο C) και σύμφωνα με αυστηρές ποιοτικές προδιαγραφές. Η παραγωγική διαδικασία, η γεωγραφική προέλευση και η ποικιλία της ελιάς οδηγούν σε ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο με φρουτώδη και πικάντικη γεύση ενώ εξασφαλίζουν έντονο άρωμα.  Η οξύτητα του δεν θα ξεπεράσει το 0,4% καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής του στο ράφι.

ΧΑΡΤΗΣ-75x75

ΜΕΣΣΗΝΙΑ

olive

ΚΑΛΑΜΩΝ

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Η έλλειψη ελληνικού brand και κοινής πολιτικής γραμμής είναι σύμφωνα με τον Οδυσσέα Βλαχάβα,η βασική αδυναμία του ελληνικού ελαιολάδου. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει μάλιστα η...

REPORTS

Ένας μήνας «αθόρυβης» ανόδου στην ισπανική αγορά ελαιολάδου συμπληρώνεται στις 17 Ιουνίου, στοιχείο που μάλλον λέει πολλά τόσο για το τρέχον επίπεδο υποτίμησης της...

REPORTS

Σαφάρι σε μικρότερες παραγωγικής ζώνες κάνει το εγχώριο εμπόριο προς εξασφάλιση ποσοτήτων, «προσφέροντας» τιμές βγαλμένες απ’ το ισπανικό PoolRed (3,20 – 3,60 ευρώ το...

REPORTS

Καθυστερεί λόγω της τεχνητής «µείωσης» της ζήτησης η αναγκαία αποδέσµευση των ελληνικών αποθεµάτων ελαιολάδου, µε την ισπανική πρακτική υποεκτίµησης αξίας της σοδειάς να αποκτά...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Σάρκα και οστά θα λάβει το επόµενο χρονικό διάστηµα ο κοινός σχεδιασµός των υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Οικονοµικών για πλήρη διαφάνεια στα θεµελιώδη στοιχεία...

REPORTS

Εβδοµάδα πόλωσης η περασµένη για τον ελαιοκοµικό τοµέα, µε την ιταλική αγορά να αντιστέκεται και να ανακτά περίτεχνα τα 9 ευρώ για τα (λίγα)...

REPORTS

Σε μια αντισυμβατική τοποθεσία ελαιοκαλλιέργειας, ο ιδρυτής της Oasis Olives αντιμετωπίζει ένα εξαιρετικό σύνολο προκλήσεων με το πρόβλημα των μειωμένων ωρών ψύχους να καραδοκεί...

ΕΛΑΙΩΝΑΣ

Η βιολογική γεωργία εξετάζει εναλλακτικές λύσεις για την καταπολέμηση του δάκου, όπως ο χαλκός, η καολίνη και η πρόπολη, με στόχο τη μείωση των...