Connect with us

Αναζήτηση

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Α’ Μεσσηνιακό EVOO

Α' Μεσσηνιακό EVOO

Α΄ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟ EVOO

To Α’ Μεσσηνιακό παράγεται με τη μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης σε χαμηλές θερμοκρασίες (κάτω από 27ο C) και σύμφωνα με αυστηρές ποιοτικές προδιαγραφές. Η παραγωγική διαδικασία, η γεωγραφική προέλευση και η ποικιλία της ελιάς οδηγούν σε ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο με φρουτώδη και πικάντικη γεύση ενώ εξασφαλίζουν έντονο άρωμα.  Η οξύτητα του δεν θα ξεπεράσει το 0,4% καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής του στο ράφι.

ΧΑΡΤΗΣ-75x75

ΜΕΣΣΗΝΙΑ

olive

ΚΑΛΑΜΩΝ

Σχετικά Άρθρα

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Follow us on Social Media facebookFollow us on Social Media facebook

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Follow us on Social Media facebookFollow us on Social Media facebook

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Follow us on Social Media facebookFollow us on Social Media facebook

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Follow us on Social Media facebookFollow us on Social Media facebook

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Εβδοµάδα πόλωσης η περασµένη για τον ελαιοκοµικό τοµέα, µε την ιταλική αγορά να αντιστέκεται και να ανακτά περίτεχνα τα 9 ευρώ για τα (λίγα)...

ΕΛΑΙΩΝΑΣ

Η βιολογική γεωργία εξετάζει εναλλακτικές λύσεις για την καταπολέμηση του δάκου, όπως ο χαλκός, η καολίνη και η πρόπολη, με στόχο τη μείωση των...

REPORTS

Σε μια αντισυμβατική τοποθεσία ελαιοκαλλιέργειας, ο ιδρυτής της Oasis Olives αντιμετωπίζει ένα εξαιρετικό σύνολο προκλήσεων με το πρόβλημα των μειωμένων ωρών ψύχους να καραδοκεί...

REPORTS

Η παραγωγή της ελιάς εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την λίπανσή της. Επίσης και η ποιότητα της παραγωγής εξαρτάται σημαντικά από την λίπανσή της...