Α' Μεσσηνιακό EVOO
Α΄ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟ EVOO
To Α’ Μεσσηνιακό παράγεται με τη μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης σε χαμηλές θερμοκρασίες (κάτω από 27ο C) και σύμφωνα με αυστηρές ποιοτικές προδιαγραφές. Η παραγωγική διαδικασία, η γεωγραφική προέλευση και η ποικιλία της ελιάς οδηγούν σε ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο με φρουτώδη και πικάντικη γεύση ενώ εξασφαλίζουν έντονο άρωμα. Η οξύτητα του δεν θα ξεπεράσει το 0,4% καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής του στο ράφι.
ΜΕΣΣΗΝΙΑ
ΚΑΛΑΜΩΝ