∆έσµευση των δηµιουργών, της οικογένειας Καράµπελα, και συγκεκριµένα του Αλέξη, του Φρατζέσκο και της µητέρας τους Franca Magrini, που αποτελεί και έναν από τους πρωτοπόρους στην Ελλάδα σε δράσεις αγροτουρισµού προσελκύοντας 50.000 επισκέπτες το χρόνο, είναι να µην επιβαρύνεται το περιβάλλον σε όλη την παραγωγική διαδικασία από το χωράφι µέχρι το τελικό προϊόν. Σηµειώνεται ότι στα ελαιόλαδα µε την υπογραφή «The Olive Temple», εκτός από τη συλλογή Olympian Myth, εντάσσεται και η περιορισµένης ποσότητας συλλογή «Laurel & Flame» για τους λάτρεις των γευστικών εντάσεων.
REPORTS
Το Olympian Myth Robust από κορωνέικη στα κορυφαία ελαιόλαδα του Ελαίας Καρπός
Ισορροπηµένο οργανοληπτικό προφίλ, µε µέτριας έντασης φρουτώδες άρωµα και ένα µέτριο πικρό και πικάντικο στοιχείο, χαρακτηρίζουν το µονοποικιλιακό βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από Κορωνέικη της εταιρείας The Olive Temple µε έδρα Αρχαία Ολυµπία, το οποίο σηµειωτέον κατέκτησε φέτος και Πλατινένιο Μετάλλιο στον Berlin GOOA.
Σχετικά Άρθρα
REPORTS
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου (WTO) επιβεβαίωσε στις 20 Φεβρουαρίου ότι η ΕΕ είχε δίκιο να εκφράσει επίσημα την αντίρρησή της εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών...
REPORTS
Οι τελικές εκτιμήσεις για την πληγείσα από τις καιρικές συνθήκες συγκομιδή στην Ελλάδα υποδηλώνουν ότι η απόδοση ελαιολάδου της χώρας θα πέσει κάτω από...
REPORTS
Σταθεροποιητική τάση ελλείψει νέων πωλήσεων και µικρές πιέσεις όπου οι ποιότητες ή οι ανάγκες το επιτρέπουν δίνουν τον τόνο στην εγχώρια και διεθνή αγορά...
Διαβάστε επίσης
ΕΛΑΙΩΝΑΣ
Η βιολογική γεωργία εξετάζει εναλλακτικές λύσεις για την καταπολέμηση του δάκου, όπως ο χαλκός, η καολίνη και η πρόπολη, με στόχο τη μείωση των...
REPORTS
Σε μια αντισυμβατική τοποθεσία ελαιοκαλλιέργειας, ο ιδρυτής της Oasis Olives αντιμετωπίζει ένα εξαιρετικό σύνολο προκλήσεων με το πρόβλημα των μειωμένων ωρών ψύχους να καραδοκεί...
REPORTS
Η παραγωγή της ελιάς εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την λίπανσή της. Επίσης και η ποιότητα της παραγωγής εξαρτάται σημαντικά από την λίπανσή της...
REPORTS
Η ενσωμάτωση φύλλων ελιάς στη διαδικασία παραγωγής μπορούν να αυξήσουν τη συγκέντρωση και τη διάρκεια ζωής του έξτρα παρθένου ελαιολάδου, όπως υποστηρίζουν Ιταλοί επιστήμονες.