Connect with us

Αναζήτηση

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

E-LA-WON EVOO

Olivelawon

E-LA-WON EVOO

Το συγκεκριμένο ελαιόλαδο είναι μια ωδή στην ελληνική φύση, γιατί ο χρυσαφένιος φυσικός χυμός του είναι από «Αγριελιά» (δύσκολη στη συλλογή) και τη σπάνια «Μποτσικολιά», η οποία θεωρείται μια αξιόλογη ποικιλία ελιάς που φύεται στην Ηλεία και έχει ιδιαίτερα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά.

Η πρωτοποριακή συσκευασία με προσθήκη αζώτου στο κενό μέρος της γυάλινης φιάλης, ώστε να διατηρείται αναλλοίωτη η φρεσκάδα του χυμού της ελιάς, τα οργανοληπτικά και χημικά του χαρακτηριστικά, καθώς και η πολύ χαμηλή οξύτητα, το έντονο φρουτώδες σε συνδυασμό με μια ισχυρή πικάντικη επίγευση, το καθιστούν ιδιαίτερο.

ΧΑΡΤΗΣ-75x75

ΠΑΛΛΗΝΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

olive

Αγριελιά

Σχετικά Άρθρα

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Follow us on Social Media facebookFollow us on Social Media facebook

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Follow us on Social Media facebookFollow us on Social Media facebook

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Follow us on Social Media facebookFollow us on Social Media facebook

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Follow us on Social Media facebookFollow us on Social Media facebook

Διαβάστε επίσης

ΕΛΑΙΩΝΑΣ

Η βιολογική γεωργία εξετάζει εναλλακτικές λύσεις για την καταπολέμηση του δάκου, όπως ο χαλκός, η καολίνη και η πρόπολη, με στόχο τη μείωση των...

REPORTS

Σε μια αντισυμβατική τοποθεσία ελαιοκαλλιέργειας, ο ιδρυτής της Oasis Olives αντιμετωπίζει ένα εξαιρετικό σύνολο προκλήσεων με το πρόβλημα των μειωμένων ωρών ψύχους να καραδοκεί...

REPORTS

Η παραγωγή της ελιάς εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την λίπανσή της. Επίσης και η ποιότητα της παραγωγής εξαρτάται σημαντικά από την λίπανσή της...

REPORTS

Η ενσωμάτωση φύλλων ελιάς στη διαδικασία παραγωγής μπορούν να αυξήσουν τη συγκέντρωση και τη διάρκεια ζωής του έξτρα παρθένου ελαιολάδου, όπως υποστηρίζουν Ιταλοί επιστήμονες.