Την τοποθεσία στην οποία δραστηριοποιείται η Οικογένεια Βολιώτη, επιβλέπει ο «Μαύρος Βράχος», το βουνό των Κενταύρων, το οποίο δίνει το όνομα και στην ολοκαίνουρια κυκλοφορία “Black Rock”, ένα περίπλοκο και ιδιαίτερα ενδιαφέρον βιολογικό αγουρέλαιο, με σήμα κατατεθέν τη γεύση του και τις εξαιρετικές φαρμακευτικές του ιδιότητες. Πρόκειται για ακόμη μια νέα παραγωγική προσπάθεια της οικογενειακής επιχείρησης, που αναδεικνύει την προσήλωσή της για δημιουργία και καινοτομία αξιοποιώντας πάντοτε τον πολύτιμο καρπό της πηλιορείτικης γης, την ελιά.
«Διαθέτοντας τεχνογνωσία, εμπειρία, μεράκι για αυτό που κάνουμε και σύγχρονες εγκαταστάσεις, έχουμε τη δυνατότητα να παράγουμε συνεχώς νέα προϊόντα, τα οποία έχουν ως βάση την ξακουστή πηλιορείτικη ελιά» τόνισε ο ιδιοκτήτης της οικογενειακής επιχείρησης «Ελαιόλαδο Πηλίου» κος Απόστολος Βολιώτης και πρόσθεσε: «Το βιολογικό αγουρέλαιο “BLACK ROCK” είναι το νέο μας προϊόν, η νέα μας δημιουργία μέσα από την οποία αναδεικνύουμε την παράδοση του Πηλίου, την καινοτόμα επιχειρηματικότητα και την επένδυση στην εξωστρέφεια». Και κατέληξε, λέγοντας πως «σεβόμαστε το καταναλωτικό κοινό, τους πελάτες μας εντός και εκτός Ελλάδος, και προσπαθούμε συνεχώς να δημιουργούμε προϊόντα ελαιόλαδου που έχουν ως στόχο την ικανοποίηση τους».
Το μονοποικιλιακό βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο πρώιμης συγκομιδής παράγεται από ορεινούς ελαιώνες του Πηλίου, με ειδική πιστοποίηση από τον αρμόδιο φορέα. Η παραγωγή του γίνεται την περίοδο από τα μέσα Σεπτέμβρη μέχρι και τα μέσα του Οκτώβρη. Η επεξεργασία του βιολογικού αγουρέλαιου γίνεται υπό συνθήκες ψυχρής έκθλιψης στους 20οC, χωρίς την προσθήκη νερού. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες, πολυφαινόλες και μέταλλα που έχουν αντιοξειδωτική δράση, καθώς έχει υψηλές διατροφικές και φαρμακευτικές ιδιότητες. Ξεχωρίζει για το πράσινο χρώμα του και για το ξεχωριστό φρουτώδες άρωμά του. Το μοναδικό αυτό προϊόν προσφέρεται σε μπουκάλι των 500 ml, το οποίο πλαισιώνεται από μια εξαιρετικής ποιότητας συσκευασία.