
Marmaro Early Harvest
Έντονη γεύση και ελαφρώς πικρή, πικάντικη επίγευση για το εξαιρετικό παρθένο Αγουρέλαιο Marmaro, που παράγεται από ελιές της ποικιλίας Πράσινες ελιές Χαλκιδικής. Η συγκοµιδή γίνεται µε το χέρι και η διαδικασία ελαιοποίησης περιλαµβάνει ψυχρή έκθλιψη, µε µηχανικά µέσα. Το κύριο χαρακτηριστικό του είναι η χαµηλή οξύτητα και υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά. Δηµιουργός ο γεωπόνος Δηµήτρης Γαρόφαλλος από τον Πολύγυρο Χαλκιδικής, ο οποίος επέκτεινε την οικογενειακή επιχείρηση παραγωγής βρώσιµης ελιάς δηµιουργώντας το brand Marmaro Olive Oil, το οποίο αντιπροσωπεύει δύο τύπους, το Αγουρέλαιο πρόωρης συγκοµιδής και το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, και τα δύο από ποικιλία ελιάς Χαλκιδικής.

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

























