Connect with us

Αναζήτηση

SPECIALS

Ο μόχθος των ανθρώπων γίνεται το εκλεκτό premium ελαιόλαδο «Epirus Vios»

Η αγάπη για τον τόπο του και για το ελαιόλαδο οδήγησε τον εµπνευστή και ιδιοκτήτη της εταιρείας «ΗΠΕΙΡΟΥ ΒΙΟΣ» Σταύρο Παππά, να προσπαθήσει να αναδείξει και να συστήσει στη συνέχεια το µοναδικό αυτό προϊόν όχι µόνο στην Ελλάδα, αλλά σε ολόκληρη την παγκόσµια αγορά.

«Epirus Vios» είναι το όνοµα του ελαιολάδου και περικλείει όλο το νόηµα της ιστορίας και των βιωµάτων των ανθρώπων των παράλιων της γης της Ηπείρου, οι οποίοι σε δύσβατες και απότοµες πλαγιές παλεύουν καθηµερινά την εποχή της συγκοµιδής για να πάρουν έναν καρπό που τους παρέχει ένα τόσο αγνό και ιδιαίτερα γευστικό προϊόν.

Με αγάπη,όρεξη και σθένος, η εταιρεία «ΗΠΕΙΡΟΥ ΒΙΟΣ» εµφιάλωσε ένα προϊόν αναδυόµενο απ’ τα παράλια της Ηπείρου άγνωστο µέχρι τώρα στο ευρύ κοινό, διότι η συγκεκριµένη ποικιλία (Χονδροελιά Ηγουµενίτσας) είναι µοναδική παγκοσµίως και σχετικά ανεκµετάλλευτη στον τόπο της. Σηµειώνεται ότι η εταιρεία τυποποιεί αποκλειστικά βιολογικό, εξαιρετικό και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.

 

Κατεβάστε και ξεφυλλίστε σε υψηλή ανάλυση την ετήσια έκδοση Τhe TOP 50 του Ελαίας Καρπός

 

Μια καλά δοµηµένη οµάδα

Με µια πλέον καταρτισµένη οµάδα στη συγκοµιδή, στην παραγωγή και στην προώθηση του προϊόντος, αλλά και µε τη βοήθεια της γης της Ηπείρου, οι άνθρωποι της «ΗΠΕΙΡΟΥ ΒΙΟΣ» δηλώνουν σίγουροι ότι κάθε µέρα µέσα απ’ τη δουλειά τους, τη διάθεση για εξέλιξη και το µεράκι µπορούν να εγγυηθούν ότι θα δίνουν στον καταναλωτή το πιο γευστικό και ποιοτικό προϊόν που του αξίζει!

Μια µοναδική γεύση

Ένα προϊόν βασισµένο πάνω στα αναγνωρισµένα πρότυπα παρασκευής και τυποποίησης µε αποκλειστικά µηχανικές µεθόδους χωρίς χηµικές διεργασίες, ώστε µετά τη συγκοµιδή ο καρπός να φτάσει την ίδια µέρα στο ελαιοτριβείο και σε άριστη κατάσταση και να αποδοθεί, σε συνδυασµό µε την ιδανική ελαιοποίηση, η βέλτιστη ποιότητα. Άµεσα το ελαιόλαδο φιλτράρεται και αποθηκεύεται στις καταλληλότερες συνθήκες ώστε να διατηρήσει στο έπακρο τόσο τα οργανοληπτικά του στοιχεία, όσο και την ιδιαιτερότητα της γεύσης του.

Μια γεύση πλήρως ισορροπηµένη που χαρακτηρίστηκε από πιστοποιηµένους γευσιγνώστες σε παγκόσµιους και εγχώριους διαγωνισµούς. Η ιδιαιτερότητα της παχύρρευστης υφής του είναι ένα επιπλέον χαρακτηριστικό που το κάνει να ξεχωρίζει, κι αφού αναλογιστούµε ότι ο καρπός που το παράγει συγκοµίζεται από απρόσιτες και άγριες µορφολογικά περιοχές  της Θεσπρωτίας δίχως την παραµικρή ανθρώπινη επέµβαση σε αυτές, τότε το κάνουν µοναδικό!

Σχετικά Άρθρα

SPECIALS

Στην Αλιστράτη Σερρών, σε έναν τόπο γεµάτο φυσική οµορφιά και ιστορία, δύο φίλοι, ο Νίκος Πασιαλής και ο Θοδωρής Τσικρικώνης, έκαναν πραγµατικότητα µια κοινή...

REPORTS

Για την οικογένεια Χελιδώνη το ελαιόλαδο δεν αποτελεί απλώς ένα διατροφικό προϊόν αλλά συνάμα και πνευματικό.

SPECIALS

H Οικογένεια Βολιώτη με παράδοση µακρά στον κλάδο του ελαιoλάδου δημιουργεί υπεραξία στη γη του Πηλίου.

REPORTS

Η Levantes Family Farm, µε έδρα τα Περιβόλια στη Ν. Εύβοια, αποτελεί πρότυπο στη σύγχρονη παραγωγή ελαιολάδου.

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Σάρκα και οστά θα λάβει το επόµενο χρονικό διάστηµα ο κοινός σχεδιασµός των υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Οικονοµικών για πλήρη διαφάνεια στα θεµελιώδη στοιχεία...

REPORTS

Εβδοµάδα πόλωσης η περασµένη για τον ελαιοκοµικό τοµέα, µε την ιταλική αγορά να αντιστέκεται και να ανακτά περίτεχνα τα 9 ευρώ για τα (λίγα)...

ΕΛΑΙΩΝΑΣ

Η βιολογική γεωργία εξετάζει εναλλακτικές λύσεις για την καταπολέμηση του δάκου, όπως ο χαλκός, η καολίνη και η πρόπολη, με στόχο τη μείωση των...

REPORTS

Σε μια αντισυμβατική τοποθεσία ελαιοκαλλιέργειας, ο ιδρυτής της Oasis Olives αντιμετωπίζει ένα εξαιρετικό σύνολο προκλήσεων με το πρόβλημα των μειωμένων ωρών ψύχους να καραδοκεί...