Epirus bios EVOO
EPIRUS BIOS EVOO
Μονοποικιλιακό ελαιόλαδο οξύτητας έως 0,2 από την ιδιαίτερη Χονδροελιά Ηγουµενίτσας, τη µεσόκαρπη ιστορική ποικιλία ελιάς της Θεσπρωτίας, και από ελαιώνες εκατοντάδων ετών, η συγκοµιδή των οποίων, λόγω του ύψους των δέντρων και της µορφολογίας του εδάφους, γίνεται αποκλειστικά µε παραδοσιακό χειρωνακτικό ράβδισµα. Η ελαιοποίηση πραγµατοποιείται µόνο µε µηχανικές µεθόδους ενώ οι γεύσεις, τα αρώµατα και η υφή του ελαιολάδου παραµένουν αναλλοίωτα µέσω ψυχρής έκθλιψης αλλά και φύλαξης σε ανοξείδωτες δεξαµενές µε αυστηρώς ελεγχόµενη θερµοκρασία (18oC ) και όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές. Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Epirus Bios αποτελεί δηµιουργία του Σταύρου Παππά και της νέας εταιρείας Epirou Vios µε έδρα την Πλαταριά Θεσπρωτίας, η οποία θέτει ως στόχο της να συστήσει σε εγχώρια και διεθνή αγορά το ελαιόλαδο της Ηπείρου αλλά και τις ιδιότητες της σπάνιας ποικιλίας Χονδροελιάς µε την πλούσια γεύση και τα θρεπτικά συστατικά.
ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ
ΧΟΝΔΡΟΕΛΙΑ