Connect with us

Αναζήτηση

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Levantes Flavour EVOO

Levantes Flavour EVOO

LEVANTES FLAVOUR EVOO

Η Levantes συλλέγει προσεκτικά τις ελιές με το χέρι όταν είναι ακόμα πράσινες προς πορτοκαλί και σχεδόν ώριμες, τις χωρίζει ανά ποικιλία και τις αλέθει μέσα σε 5 έως 7 ώρες στο ιδιόκτητο ελαιοτριβείο της, σε θερμοκρασίες κάτω των 28 ° C, χωρίς προσθήκη νερού. Το αποτέλεσμα είναι ένα ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας και φρεσκάδας, από την ποικιλία Κορωνέικη.

ΧΑΡΤΗΣ-75x75

ΕΥΒΟΙΑ

olive

ΚΟΡΩΝΕΙΚΗ

Σχετικά Άρθρα

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Follow us on Social Media facebookFollow us on Social Media facebook

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Follow us on Social Media facebookFollow us on Social Media facebook

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Follow us on Social Media facebookFollow us on Social Media facebook

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Follow us on Social Media facebookFollow us on Social Media facebook

Διαβάστε επίσης

ΕΛΑΙΩΝΑΣ

Η βιολογική γεωργία εξετάζει εναλλακτικές λύσεις για την καταπολέμηση του δάκου, όπως ο χαλκός, η καολίνη και η πρόπολη, με στόχο τη μείωση των...

REPORTS

Σε μια αντισυμβατική τοποθεσία ελαιοκαλλιέργειας, ο ιδρυτής της Oasis Olives αντιμετωπίζει ένα εξαιρετικό σύνολο προκλήσεων με το πρόβλημα των μειωμένων ωρών ψύχους να καραδοκεί...

REPORTS

Η ενσωμάτωση φύλλων ελιάς στη διαδικασία παραγωγής μπορούν να αυξήσουν τη συγκέντρωση και τη διάρκεια ζωής του έξτρα παρθένου ελαιολάδου, όπως υποστηρίζουν Ιταλοί επιστήμονες.

REPORTS

Η παραγωγή της ελιάς εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την λίπανσή της. Επίσης και η ποιότητα της παραγωγής εξαρτάται σημαντικά από την λίπανσή της...