Connect with us

Αναζήτηση

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Α’ Μεσσηνιακό EVOO

Α' Μεσσηνιακό EVOO

Α΄ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟ EVOO

To Α’ Μεσσηνιακό παράγεται με τη μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης σε χαμηλές θερμοκρασίες (κάτω από 27ο C) και σύμφωνα με αυστηρές ποιοτικές προδιαγραφές. Η παραγωγική διαδικασία, η γεωγραφική προέλευση και η ποικιλία της ελιάς οδηγούν σε ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο με φρουτώδη και πικάντικη γεύση ενώ εξασφαλίζουν έντονο άρωμα.  Η οξύτητα του δεν θα ξεπεράσει το 0,4% καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής του στο ράφι.

ΧΑΡΤΗΣ-75x75

ΜΕΣΣΗΝΙΑ

olive

ΚΑΛΑΜΩΝ

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Σαφάρι σε μικρότερες παραγωγικής ζώνες κάνει το εγχώριο εμπόριο προς εξασφάλιση ποσοτήτων, «προσφέροντας» τιμές βγαλμένες απ’ το ισπανικό PoolRed (3,20 – 3,60 ευρώ το...

REPORTS

Καθυστερεί λόγω της τεχνητής «µείωσης» της ζήτησης η αναγκαία αποδέσµευση των ελληνικών αποθεµάτων ελαιολάδου, µε την ισπανική πρακτική υποεκτίµησης αξίας της σοδειάς να αποκτά...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Μαΐου η πρώτη δράση υποδοχής και ενημέρωσης των 30 διεθνών κριτών του διαγωνισμού «Athena International Olive Oil Competition», ο οποίος...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Με ρεκόρ συμμετοχών ολοκληρώθηκαν οι δηλώσεις για τον Athena International Olive Oil Competition 2025 (ATHENA IOOC), τον μοναδικό διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδου που πραγματοποιείται στην...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Σάρκα και οστά θα λάβει το επόµενο χρονικό διάστηµα ο κοινός σχεδιασµός των υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Οικονοµικών για πλήρη διαφάνεια στα θεµελιώδη στοιχεία...

REPORTS

Εβδοµάδα πόλωσης η περασµένη για τον ελαιοκοµικό τοµέα, µε την ιταλική αγορά να αντιστέκεται και να ανακτά περίτεχνα τα 9 ευρώ για τα (λίγα)...

REPORTS

Σε μια αντισυμβατική τοποθεσία ελαιοκαλλιέργειας, ο ιδρυτής της Oasis Olives αντιμετωπίζει ένα εξαιρετικό σύνολο προκλήσεων με το πρόβλημα των μειωμένων ωρών ψύχους να καραδοκεί...

ΕΛΑΙΩΝΑΣ

Η βιολογική γεωργία εξετάζει εναλλακτικές λύσεις για την καταπολέμηση του δάκου, όπως ο χαλκός, η καολίνη και η πρόπολη, με στόχο τη μείωση των...