Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Φιάλες ελαιολάδου με εξεζητημένο design μετατρέπονται σε έργα τέχνης

Το design ενός προϊόντος στέλνει πολλαπλά μηνύματα στις αισθήσεις του καταναλωτή με τα οποία τον προσκαλεί να τo πάρει στο χέρι του και να τo προτιμήσει. Η εικόνα του τον ενημερώνει για την ταυτότητα του brand και το προϊόν.

Είναι σύγχρονο, κλασικό, καινοτόμο, βιολογικό και περιβαλλοντικά φιλικό, πολυτελές προϊόν που προορίζεται για ξεχωριστές περιστάσεις ή πιο προσιτό και καθημερινό; Ανάλογα με τα μηνύματα που στέλνει η φιάλη ο καταναλωτής θα επιλέξει, κυρίως παρορμητικά, το προϊόν που πιστεύει ότι θα επιβεβαιώσει τις προσδοκίες του.

Την τελευταία δεκαετία το ελληνικό design συσκευασίας γενικότερα και φιαλών ελαιόλαδου ειδικότερα έχει εξελιχθεί σημαντικά και όσοι γνωρίζουν λένε ότι πλέον δεν υστερεί ούτε απέναντι στο κορυφαίο που παραδοσιακά θεωρείται ότι είναι το ιταλικό.

Η Άσπα Χροναίου με εμπειρία δύο δεκαετιών στον σχεδιασμό φιαλών ελαιόλαδου μίλησε στο The Top50 by Ελαίας Καρπός 2023 και τη Σοφία Σπύρου για την εξέλιξη του κλάδου και παρουσίασε μερικά από τα έργα που περιλαμβάνει το πορτφόλιό της.

Σχετικά Άρθρα

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Follow us on Social Media facebookFollow us on Social Media facebook

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Follow us on Social Media facebookFollow us on Social Media facebook

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Follow us on Social Media facebookFollow us on Social Media facebook

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Follow us on Social Media facebookFollow us on Social Media facebook

Διαβάστε επίσης

ΕΛΑΙΩΝΑΣ

Η βιολογική γεωργία εξετάζει εναλλακτικές λύσεις για την καταπολέμηση του δάκου, όπως ο χαλκός, η καολίνη και η πρόπολη, με στόχο τη μείωση των...

REPORTS

Σε μια αντισυμβατική τοποθεσία ελαιοκαλλιέργειας, ο ιδρυτής της Oasis Olives αντιμετωπίζει ένα εξαιρετικό σύνολο προκλήσεων με το πρόβλημα των μειωμένων ωρών ψύχους να καραδοκεί...

REPORTS

Η παραγωγή της ελιάς εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την λίπανσή της. Επίσης και η ποιότητα της παραγωγής εξαρτάται σημαντικά από την λίπανσή της...

REPORTS

Η ενσωμάτωση φύλλων ελιάς στη διαδικασία παραγωγής μπορούν να αυξήσουν τη συγκέντρωση και τη διάρκεια ζωής του έξτρα παρθένου ελαιολάδου, όπως υποστηρίζουν Ιταλοί επιστήμονες.