Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Το Aegean Gold ΠΓΕ Λέσβος στα κορυφαία ελαιόλαδα του Ελαίας Καρπός

Ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο που παράγεται κατά κύριο λόγο από Κολοβή ποικιλία, η οποία του δίνει τον έντονο, φρουτώδη χαρακτήρα, σε συνδυασµό µε Αδραµυτινή και λίγη Λαδολιά, που προσθέτουν αντίστοιχα πλούσια υφή και µια ήπια, ελαφρώς ηµίγλυκη, εξισορροπητική γεύση.

Πρόκειται για την παλαιότερη από τις τρεις ετικέτες της Protoulis Master Olive Oil Makers, που έχει να επιδείξει πλούσια συλλογή βραβείων και φέρει πάντα στις αποσκευές της την πρώτη θέση στον Mario Solinas 2007. Με την τέταρτη πια γενιά της σε δράση η Protoulis, που διατηρεί 700 ορεινά και ηµιορεινά στρέµµατα ελαιώνων εξάγει σε περισσότερες από 15 χώρες.

 

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου (WTO) επιβεβαίωσε στις 20 Φεβρουαρίου ότι η ΕΕ είχε δίκιο να εκφράσει επίσημα την αντίρρησή της εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών...

REPORTS

Οι τελικές εκτιμήσεις για την πληγείσα από τις καιρικές συνθήκες συγκομιδή στην Ελλάδα υποδηλώνουν ότι η απόδοση ελαιολάδου της χώρας θα πέσει κάτω από...

REPORTS

Σταθεροποιητική τάση ελλείψει νέων πωλήσεων και µικρές πιέσεις όπου οι ποιότητες ή οι ανάγκες το επιτρέπουν δίνουν τον τόνο στην εγχώρια και διεθνή αγορά...

REPORTS

H τελευταία μεγάλη άνοδος των τιμών του ελαιoλάδου διεθνώς προσφέρει αναμφίβολα μια μεγάλη οικονομική ανάσα στους Έλληνες καλλιεργητές. Δεν λύνει ωστόσο το μεγάλο πρόβλημα...

Διαβάστε επίσης

ΕΛΑΙΩΝΑΣ

Η βιολογική γεωργία εξετάζει εναλλακτικές λύσεις για την καταπολέμηση του δάκου, όπως ο χαλκός, η καολίνη και η πρόπολη, με στόχο τη μείωση των...

REPORTS

Σε μια αντισυμβατική τοποθεσία ελαιοκαλλιέργειας, ο ιδρυτής της Oasis Olives αντιμετωπίζει ένα εξαιρετικό σύνολο προκλήσεων με το πρόβλημα των μειωμένων ωρών ψύχους να καραδοκεί...

REPORTS

Η παραγωγή της ελιάς εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την λίπανσή της. Επίσης και η ποιότητα της παραγωγής εξαρτάται σημαντικά από την λίπανσή της...

REPORTS

Η ενσωμάτωση φύλλων ελιάς στη διαδικασία παραγωγής μπορούν να αυξήσουν τη συγκέντρωση και τη διάρκεια ζωής του έξτρα παρθένου ελαιολάδου, όπως υποστηρίζουν Ιταλοί επιστήμονες.