Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Το εμβληματικό πρόγραμμα Sommelier Olive Oil επιστρέφει στο Λονδίνο από 20 – 24 Ιανουαρίου

Το εμβληματικό πρόγραμμα Sommelier Olive Oil του Olive Oil Times Education Lab επιστρέφει στο Λονδίνο για το 2024, προσφέροντας στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να ανακαλύψουν τον κόσμο του ελαιολάδου μέσα από μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία.

Από τις 20 έως τις 24 Ιανουαρίου, οι ενδιαφερόμενοι θα συμμετάσχουν σε ένα πενθήμερο πρόγραμμα που θα πραγματοποιηθεί στο Συμβούλιο Διεθνούς Εκπαιδευτικής Ανταλλαγής (CIEE) στο Bloomsbury, κοντά στην πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου του Λονδίνου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκτενή εκπαίδευση σε τομείς όπως η αισθητηριακή αξιολόγηση ελαιολάδου, η παραγωγή και άλεση, οι εφαρμογές στη μαγειρική, οι βέλτιστες πρακτικές καλλιέργειας και η διασφάλιση ποιότητας.

Ο διευθυντής του προγράμματος, Curtis Cord, δήλωσε ότι το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να ενθαρρύνει την εις βάθος κατανόηση του ελαιολάδου και της ποιότητάς του, με στόχο να προσφέρει στους συμμετέχοντες γνώσεις που θα ενισχύσουν τη σχέση τους με αυτό το πολύτιμο προϊόν.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα δεν απαιτεί προϋποθέσεις και είναι ανοιχτή σε όλους όσοι ενδιαφέρονται για την ποιότητα του ελαιολάδου, από επαγγελματίες του κλάδου μέχρι ερασιτέχνες και λάτρεις του προϊόντος. Με πάνω από 500 αποφοίτους που έχουν ενταχθεί σε ένα διεθνές δίκτυο εμπειρογνωμόνων και εκπαιδευτών, το πρόγραμμα έχει εξελιχθεί σε έναν σημαντικό πυλώνα της εκπαίδευσης και προώθησης της ποιότητας του ελαιολάδου παγκοσμίως.

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Σε πραγματικό κόμβο γνώσης μετατράπηκε το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου για χάρη του 6ου Διεθνούς Συμπόσιου του Yale για το ελαιόλαδο και την υγεία,...

REPORTS

Με σύμπραξη του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας και του Επιμελητηρίου Αρκαδίας ξεκινά η λειτουργία της Ανοιχτής Ακαδημίας Ελαιοκομίας, όπως δήλωσαν από κοινού ο Δήμαρχος Βόρειας...

REPORTS

Ο οργανισμός Νέα Γεωργία Νέα Γενιά ανακοινώνει την έναρξη της «Ανοιχτής Ακαδημίας Ελαιοκομίας», μια νέα εκπαιδευτική δράση που σχεδιάστηκε σε συνεργασία με τον Δήμο...

REPORTS

Οι προκλήσεις βιωσιμότητας που παρουσιάζει η καλλιέργεια και ανάπτυξης της πράσινης ελιάς Χαλκιδικής βρέθηκαν στο επίκεντρο πρόσφατης εσπερίδας στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής.

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Εβδοµάδα πόλωσης η περασµένη για τον ελαιοκοµικό τοµέα, µε την ιταλική αγορά να αντιστέκεται και να ανακτά περίτεχνα τα 9 ευρώ για τα (λίγα)...

ΕΛΑΙΩΝΑΣ

Η βιολογική γεωργία εξετάζει εναλλακτικές λύσεις για την καταπολέμηση του δάκου, όπως ο χαλκός, η καολίνη και η πρόπολη, με στόχο τη μείωση των...

REPORTS

Σε μια αντισυμβατική τοποθεσία ελαιοκαλλιέργειας, ο ιδρυτής της Oasis Olives αντιμετωπίζει ένα εξαιρετικό σύνολο προκλήσεων με το πρόβλημα των μειωμένων ωρών ψύχους να καραδοκεί...

REPORTS

Η παραγωγή της ελιάς εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την λίπανσή της. Επίσης και η ποιότητα της παραγωγής εξαρτάται σημαντικά από την λίπανσή της...