Connect with us

Αναζήτηση

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ένας αιώνας, αγώνας για το ελαιόλαδο

Με οδηγό τα 100 χρόνια οικογενειακής παράδοσης και εμπειρίας στην ελαιοκαλλιέργεια, τα Ελαιοπερίβολα της Οικογένειας Τζωρτζή δραστηριοποιούνται από το 2006 στον τομέα της τυποποίησης, παραγωγής και εμπορίας βιολογικού και συμβατικού ελαιολάδου κατέχοντας τα μυστικά της σωστής καλλιέργειας.

Μια οικογενειακή επιχείρηση,  με επικεφαλής σήμερα τον Μιχαήλ Τζωρτζή, που στήθηκε μέσα από μια σειρά επενδύσεων σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1.000m2 για την τυποποίηση  της παραγωγής των οικογενειακών ελαιώνων και όχι μόνο, το στήσιμο του δικτύου εμπορίας της παραγωγής και τέλος την κατασκευή ενός σύγχρονου ελαιοτριβείου.

Ορμητήριο, τα 350 στρέμματα ελαιώνα στα χωριά Πηγή και Κώμη της Λέσβου από τις ποικιλίες ελιάς της Λέσβου, Αδραμυτινή και Κολοβή, που καλλιεργούνται με σύγχρονες μεθόδους και εφαρμόζοντας πιστά τους κανονισμούς για τη βιολογική καλλιέργεια αλλά και με σύμμαχο το μικροκλίμα της περιοχής και τις εδαφολογικές συνθήκες. Στρατηγείο, το υπερσύγχρονο ιδιόκτητο ελαιοτριβείο – τυποποιητήριο, που παράγει με τη μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης και τυποποιεί με ιδιαίτερη υπευθυνότητα το εξαιρετικό παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο Όλβια και το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Ελαιών καθώς και το παρθένο ελαιόλαδο Ελαιών. Η επιχείρηση είναι πιστοποιημένη με το πρότυπο FSSC 22000 από την TUV Austria Hellas και με ISO 22000:2005 από τη ΔΗΩ, αλλά και βάσει του προτύπου Demeter βιοδυναμικής καλλιέργειας. Σημειώνεται ότι τα ελαιόλαδα της επιχείρησης ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο με το 75% της παραγωγής του Όλβια και του Ελαιών φτάνουν στα ράφια 18 χωρών.

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΒΡΑΒΕΙΑ

Από το 1935 και το Αργυρούν Βραβείο του παππού Μιχάλη στη ∆ΕΘ στο σήµερα και τις πολλαπλές σηµαντικές ελληνικές και διεθνείς βραβεύσεις

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Τα δύο κορυφαία προϊόντα της Λέσβου, ήτοι το ελαιόλαδο και το ούζο, συνδυάζει το νέο αρωματικό ελαιόλαδο με αστεροειδή γλυκάνισο της Protoulis Master Olive...

REPORTS

Το βραβευμένο ελαιόλαδο "Ελαιώνες Μπεχράκη" σε premium συσκευασία αποτελεί την ιδανική επιλογή για ξενοδοχεία και εστιατόρια που επιθυμούν να προσφέρουν στους πελάτες τους μια...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Γευσιγνωσία ελαιόλαδου με τον chef Αριστοτέλη Μέγκουλα στο Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή και άλλους είκοσι συμμετέχοντες που θα λάβουν μέρος στην εκδήλωση και θα έχουν...

REPORTS

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 9 Μαρτίου ο Διεθνής Διαγωνισμός Ποιότητας Εξαιρετικών Παρθένων Ελαιολάδων «I.O.O.C. KOTINOS 2025» που διοργανώνεται επί σειρά ετών από την Λέσχη Φίλων...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Σάρκα και οστά θα λάβει το επόµενο χρονικό διάστηµα ο κοινός σχεδιασµός των υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Οικονοµικών για πλήρη διαφάνεια στα θεµελιώδη στοιχεία...

REPORTS

Εβδοµάδα πόλωσης η περασµένη για τον ελαιοκοµικό τοµέα, µε την ιταλική αγορά να αντιστέκεται και να ανακτά περίτεχνα τα 9 ευρώ για τα (λίγα)...

REPORTS

Σε μια αντισυμβατική τοποθεσία ελαιοκαλλιέργειας, ο ιδρυτής της Oasis Olives αντιμετωπίζει ένα εξαιρετικό σύνολο προκλήσεων με το πρόβλημα των μειωμένων ωρών ψύχους να καραδοκεί...

ΕΛΑΙΩΝΑΣ

Η βιολογική γεωργία εξετάζει εναλλακτικές λύσεις για την καταπολέμηση του δάκου, όπως ο χαλκός, η καολίνη και η πρόπολη, με στόχο τη μείωση των...