
Αναγνωστόπουλος Σπύρος
Ranis EVOO
Mια αρχαία ποικιλία σε μονοποικιλιακή ετικέτα. Ένα Αγουρέλαιο πολύ πρώιμης συγκομιδής, πλούσιο σε πολυφαινόλες που του προσδίδουν ισχυρισμό υγείας, με υψηλά φρουτώδη αρώματα και ισορροπημένη γεύση πικρού και πικάντικου, που στο τέλος αφήνει μια γλυκιά επίνευση, είναι το Ranis. Παράγεται από την ποικιλία Κουτσουρελιά, η οποία είναι γνωστή και ως Πατρινιά και φύεται στην Αχαΐα από τον 12ο αιώνα. Δημιουργός του ο Σπύρος Αναγνωστόπουλος, γεωπόνος και ιδρυτής της Αγροφυτική Γεωργικά Εφόδια.

Αχαΐα

Κουτσουρελιά
